Quantcast
NEWS
55 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Φουλάρει η ΑΕΚ για Κονέ

Τις τελικές της κινήσεις για την παραμονή του Έλληνα άσου είναι έτοιμη να κάνει η Ένωση

Πλην των ανανεώσεων, για την ΑΕΚ υπάρχει και φάκελος «παραμονές». Η πρώτη υπόθεση που άνοιξε ήταν αυτή του Μάρκο Λιβάγια, αγοράζοντας τα δικαιώματά του από τη Λας Πάλμας. Η δεύτερη είναι αυτή που αφορά τον Παναγιώτη Κονέ, η παραμονή του οποίου αποτελεί κοινή επιθυμία της διοίκησης και του νέου προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η ΑΕΚ έχει δουλέψει αρκετά το τελευταίο διάστημα την συγκεκριμένη υπόθεση. Το ίδιο και η πλευρά του Κονέ, που έχει κάνει κάποιες πρώτες επαφές με την Ουντινέζε. Και φαίνεται ότι πλέον έχει διαμορφωθεί ένα ευνοϊκό πλαίσιο. Ένα πλαίσιο που επιτρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι τελικές της κινήσεις και των δύο πλευρών, προκειμένου να «κλειδώσει» ότι ο Κονέ θα είναι μέλος του κιτρινόμαυρου ρόστερ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ