Δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας mozzartsport.com κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φράνκο Σολδάνο της Ουνιόν Σάντα Φε.
Για τον 24χρονο Αργεντινό επιθετικό ενδιαφέρεται και ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τιμή του Σολδάνο μπορεί να πέσει στα περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ, με την Ουνιόν να κατέχει το 80% των δικαιωμάτων του και το υπόλοιπο 20 να βρίσκεται σε ατζέντηδες.
Παράλληλα το ρεπορτάζ προσθέτει πως λόγο του υψηλού κόστους ο ΠΑΟΚ μπορεί να συζητήσει για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή έως το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς. Εδώ να σημειωθεί πως ο Σολδάνο έχει συμβόλαιο έως το 2020 με την Ουνιόν, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
