Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πανελληνίου αυτό το Σαββατοκύριακο η ΑΕΚ κατέκτησε την δεύτερη θέση στις γυναίκες και την τρίτη στη γενική βαθμολογία. Πιο συγκεκριμένα η Βούλα Παπαχρήστου αγωνίστηκε στο μήκος τη δεύτερη ημέρα των αγώνων και κατέλαβε την πρώτη θέση. Στη συνέχεια πρωτιές για τον Δικέφαλο έφερε η Μαριλένα Σοφοκλέους στα 5χλμ., η Άντρια Δρακάκη στα 800μ. ενώ η Παπαγεωργίου στο ίδιο αγώνισμα τερμάτισε στην πέμπτη θέση.
Καλά τα πήγαν και οι άντρες της ομάδας, με τον Λαγό να παίρνει την πρώτη θέση στο τριπλούν και τον Ρούσο την έκτη στα 5χλμ. Στα 800μ. ο Μούτσο έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και κατέλαβε την δεύτερη θέση, και στην πέμπτη βρέθηκε ο Ανυφαντής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
