Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Για να γίνουν… φαβορί

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα... μονομαχήσουν στην «Τούμπα», με... έπαθλο το προβάδισμα για την πρώτη θέση των πλέι οφ (19:00-Nova)  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Φορώντας μαύρα περιβραχιόνια και κρατώντας ενός λεπτού σιγή, προς τιμή των τεσσάρων νεκρών στην Αθήνα, θα διεξαχθεί την Κυριακή (9/5) η τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Οι δυο πρωτοπόρες ομάδες του μίνι πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός (έχουν από επτά βαθμούς), αγωνίζονται αύριο στην «Τούμπα», σε μία αναμέτρηση που μπορεί να δώσει σημαντικό προβάδισμα για την πρωτιά, σε όποια πάρει το «τρίποντο».

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ισοβαθμεί με τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας (με επτά βαθμούς) και ξέρει ότι με νίκη θα αποκτήσει προβάδισμα για την έξοδό του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πάθος για νίκη είναι έκδηλο, τόσο ανάμεσα στους παίκτες, όσο και στους οπαδούς της ομάδας, που αναμένεται να γεμίσουν για μία ακόμη φορά την «Τούμπα».

Απ' την άλλη ο Ολυμπιακός γνωρίζει πως αν φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Θεσσαλονίκη, τότε θα έχει πάρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του αυριανού του αντιπάλου, αφού την επόμενη αγωνιστική θα τον υποδεχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την παράδοση με το μέρος τους, αφού έχουν 12 χρόνια να ηττηθούν στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν μπορεί να υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες του Βλάνταν Ίβιτς (δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί από την Παρασκευή) και του Εντίνιο (τιμωρία λόγω πειθαρχικού παραπτώματος), ενώ ο Σνάουτσνερ είναι έτοιμος για τον κρίσιμο αγώνα.

Οι 18 παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Βιτόλο

Στον Ολυμπιακό, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει αρκετές απουσίες, αφού ο Χεσούς Ντάτολο θα χάσει το υπόλοιπο των πλέι οφ και ο Ντουντού είναι τιμωρημένος. Απόντες, λόγω τραυματισμών, θα είναι οι Ντιόγκο, Στολτίδης και Ζαϊρί. Στα ευχάριστα για τους «ερυθρόλευκους», η επιστροφή του Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος ξεπέρασε την τενοντίτιδα, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του

Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αγώνα στην Τούμπα, είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Τοροσίδης, Λεονάρντο, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ και Λούα Λούα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ