Ο Κροάτης Σρνταν Ντοζάι, ο Ιταλός Τολγκά Σαχίν και ο Ρουμάνος Μάριους Τσιούλιν θα είναι οι τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν τον μεγάλο ημιτελικό του Final-4 του Basketball Champions League, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Μούρθια, 21:30 στο ΟΑΚΑ.
Σημειώνεται πως ο Ντοζάι είχε διευθύνει το Ελλάδα-Ισραήλ 82-61 στο Ηράκλειο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 27 Νοεμβρίου.
Στον πρώτο ημιτελικό, μεταξύ Μονακό και Λούντβιγκσμπουργκ, διαιτητές θα είναι οι Αλεξάνταρ Γκλίσιτς (Σερβία), Τόμας Γιασεβίτσιους (Λιθουανία) και Μανουέλ Ματσόνι (Ιταλία).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τρελέ που κάθεσαι δίπλα απ' τον Ashton μη τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί τους διαιτητές!