Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο παράδεισος της ΑΕΚ, η φιέστα και ο Αλμπάνης

Ο αθλητικός Τύπος της Παρασκευής γράφει στο ρεπορτάζ της Ενωσης

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Ο παράδεισος των Ελλήνων», γράφει στο σημερινό πρώτο της θέμα η Ώρα και εξηγεί: «Συγκλονιστικά τα ευρήματα ως προς τη χρησιμοποίηση των Ελλήνων παικτών στο φετινό πρωτάθλημα από τους τρεις διεκδικητές. Όσους Έλληνες αξιοποίησε η Ενωση, χρησιμοποίησαν σε ρόλο… κομπάρσου ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, μαζί! Η ΑΕΚ στήριξε και επένδυσε στους Ελληνες παίκτες χτίζοντας έναν γηγενή κορμό, που οδήγησε την Ενωση στην κατάκτηση του φετινού τίτλου».

SPORTIME

«Πάει Κιέλτσε», γράφει για τη φετινή προετοιμασία της ΑΕΚ η SPORTIME: «Στην Πολωνία ξανά η προετοιμασία της Ενωσης».

SPORTDAY

Για τον Αλμπάνη γράφει η εφημερίδα: «Τον αγκαλιάζει. Ο Αλμπάνης θέλει να βάλει τα κιτρινόμαυρα και η Ενωση έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση. Προς επέκταση ως το 2021 με τον Λόπες, ερωτηματικό ο Βράνιες».

LIVE  SPORT

«Στο σπίτι της», αναφέρει η Live και προσθέτει: «Ραντεβού στο ΟΑΚΑ για τη φιέστα της ΑΕΚ το Σάββατο 5 Μαϊου».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ