Σε ισχύ παραμένει η τιμωρία που έχει επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τις 30 Ιουνίου.
Ωστόσο, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για το πρώτο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και έτσι η Euroleague άσκησε άλλη μια πειθαρχική δίωξη στον Γιαννακόπουλο.
Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού είχε προηγηθεί ακόμα μία παρουσία του στο ΟΑΚΑ ενώ ήταν σε ισχύ η τιμωρία του, στις 2 Μαρτίου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το θεσμό της Euroleague.
Τότε, όπως και τώρα, είχε ασκηθεί την επόμενη μέρα κιόλας, πειθαρχική δίωξη και τελικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με 60.000 ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
