«Τρελαμένος» με τον λαό της ΑΕΚ ήταν ο Κέβιν Πάντερ μετά την επικράτηση επί της Στρασμπούρ, με τον Αμερικανό να χαρακτηρίζει τους Ενωσίτες τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο!
Ο Κέβιν Πάντερ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Μένει ακόμη ένα παιχνίδι, θα πάμε στην Γαλλία και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι ακόμη ένα ματς για να πάμε στο Final Four. Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, σίγουρα. Είμαι χαρούμενος που προσατεύσαμε στην έδρα μας και σε αυτό μας βοήθησε ο κόσμος. Μπορούμε να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Στον ψυχίατρο και εσύ δικέ μου
Είσαι παικταράς!
Το έχω γράψει κι άλλες φορές αλλά θα το αναφέρω ξανά.Όταν η ΑΕΚ έψαχνε ένα καλό ξένο για τη θέση που παίζει ο Πάντερ,ειδικά κιόλας αφού είχε ακουστεί ένας παιχταράς από το ΝΒΑ που δεν θέλησε τελικά να έρθει και η Βασίλισσα επέλεξε τον Πάντερ,διαβάζοντας λοιπόν το βιογραφικό τους ότι ήταν παίχτης της Ρόζα Ράντομ και πρώην παίχτης του Λαυρίου,έλεγα τι πάει να κάνει η ομάδα και που θα πάμε μ' αυτόν.Βλέποντας τον όμως στα παιχνίδια της ΑΕΚάρας μας κι από τα πρώτα του παιχνίδια κιόλας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κόντρα σε Ρέθυμνο και γαύρο στον τελικό κυπέλλου,είδα ότι πρόκειται περί παιχτάρας και χαίρομαι που έπεσα έξω.Συνέχισε Κέβιν.
Σημαντικότατος σε πολλά επίπεδα. Απαραίτητη η παραμονή του.
Παιχτηs με πολλα κιλα .Πραγματικο κελεπουρι . Μπραβο !
Τω όντι
Γεια σου ΠΑΝΤΕΡ ΑΛΑΝΙ!!!!
Α-Ν-Α-Ν-Ε-Ω-Σ-Η ΤΩΡΑ!
Τέτοιους παίκτες με τέτοια επαφή με το καλάθι δεν τους αφήνεις να φύγουν και να βγεις στην αγορά πάλι να ψάχνεις...