Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το σκανάρισμα της Βασίλισσας

Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ στην εκτός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Του Λουκά Μαστροδήμου

Η (τραγική) δεύτερη περιόδος με την (απίθανη) αρνητική επίδοση των 7 πόντων, τα 0/11 τρίποντα από το 5ο ως το 32ο λεπτό, η έλλειψη συγκέντρωσης, ενέργειας (ενδεικτικό το 43-35 στα ριμπάουντ) και εν τέλει κινήτρου ανάλογου με τον αντίπαλο, που έβαλε τεράστια σουτ, ακόμη και στην 4η περίοδο, όπου η ΑΕΚ έπαιξε καλή άμυνα, κόστισαν την 7η ήττα στο Πρωτάθλημα, στον απόηχο της μεγάλης πρόκρισης στους «8» του BCL. Η κατάκτηση της 3ης θέσης από την κανονική διάρκεια παραμένει, πάντως, απόλυτα εφικτή. Αυτό που χρειάζεται, τώρα, είναι η ανασύνταξη εν όψει των αγώνων με το Λαύριο (24/03) και την Στρασμπούρ (28/03).

Πάντερ: Πήγε να το γυρίσει μόνος του στην 4η περίοδο με τα δύο κολλητά τρίποντα στο ξεκίνημα και τους 13 πόντους, συνολικά. Σε 23 λεπτά, μέτρησε 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ.

Τζέιμς: Η πιο φιλότιμη παρουσία, έπαιξε με πάθος, βοήθησε επιθετικά, ήταν πολύ καλός στην άμυνα της 4ης περιόδου, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα. Σε 34 λεπτά, είχε 17 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 λάθη.

Γκριν: Πολύ κακός στις 3 πρώτες περιόδους, έβγαλε μεγάλη ένταση στην άμυνα της 4ης. Ολοκλήρωσε το ματς με 5 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη, σε 26 λεπτά συμμετοχής.      

Χάρις: Θα ήταν απίθανο να επαναλάβει εμφάνιση αντίστοιχη με αυτήν στο Νίμπουρκ. Είχε διάθεση, πάντως, τράβηξε την ομάδα στο σκορ στην 3η περίοδο, στο τέλος της οποίας πέτυχε και 4 πόντους, που την έφεραν στο -10, επιτρέποντας μια αντίδραση στην 4η. Σε 36 λεπτά, μέτρησε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 ασίστ και 1 λάθος.      

Ξανθόπουλος: Ήταν (σχεδόν, εξ ολοκλήρου) ο πόιντ γκαρντ της 2ης κάκιστης περιόδου. Στη χειρότερη, πιθανότατα, εμφάνισή του με την ΑΕΚ, για πρώτη φορά, δεν μπόρεσε να βοηθήσει, ούτε αμυντικά ούτε οργανωτικά. Σε 15 λεπτά, είχε 0/3 σουτ, 1 ασίστ και 1 λάθος.

Βασιλόπουλος: Σε εξίσου κακή βραδιά, επίσης «βασικότατος» στη 2η περίοδο (έπαιξε ελάχιστα σε 1η και 4η). Σε 10 λεπτά, μέτρησε 0/1 σουτ και 3 λάθη.            

Άτιτς: Δεν αγωνίστηκε.    

Λαρεντζάκης: Μπήκε με «νεύρο» στο παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα, έχοντας και αμυντικά προβλήματα, όσο περνούσε η ώρα. Σε 19 λεπτά, όλα στις τρεις πρώτες περιόδους, είχε: 3 πόντους (με 1/7 σουτ) και 2 ριμπάουντ.          

Μαυροειδής: Μακριά από τον καλό του εαυτό στις τρεις πρώτες περιόδους, πάλεψε πολύ στην 4η. Σε 20 λεπτά, μέτρησε: 3 πόντους και 4 ριμπάουντ.    

Καμπερίδης: Δεν αγωνίστηκε.        

Καββαδάς: Επιστρατεύτηκε για ένα «σκάρτο» 5λεπτό, στη 2η περίοδο. Αντιμετωπιζόταν μόνο με φάουλ (πήρε 5), αλλά ήταν άστοχος από τη γραμμή των βολών (1/4).    

Xάντερ: Αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στη γάμπα και φορτώθηκε με 3 φάουλ στο 6ο λεπτό. Επιστρέφοντας στην 3η περίοδο, βοήθησε, αλλά μόνο επιθετικά, καθώς πόνοι και φάουλ τον κρατούσαν, στην άμυνα, χαμηλά στο παρκέ. Σε 16 λεπτά (όλα μέχρι την 3η περίοδο) είχε: 9 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 λάθη.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ