Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γκατούζο: Δεν ήταν δικό του λάθος

Ο προπονητής της Μίλαν επέρριψε την ευθύνη στον διαιτητή για τη φάση του πέναλτι στον Γουέλμπεκ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα βρετανικά Μέσα έχουν ασκήσει σκληρή κριτική στον Ντάνι Γουέλμπεκ, για την απόφασή του να “βουτήξει” και να ξεγελάσει τον διαιτητή, ο οποίος έδωσε πέναλτι υπέρ της Άρσεναλ στη ρεβάνς με τη Μίλαν.

Παρά την κρισιμότητα της φάσης, αφού σε εκείνο το σημείο η Μίλαν προηγούνταν 1-0, ο Τζενάρο Γκατούζο υπογράμμισε πως δεν πρόκειται για λάθος του Γουέλμπεκ, αλλά για λάθος του διαιτητή.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, τόνισε: “Τα βρετανικά μίντια του φέρθηκαν σκληρά επειδή αποτελούν ένα αθλητικό έθνος και πιστεύουν στην ειλικρίνεια. Ξέρω πως σκέφτονται γιατί αγωνίστηκα εκεί στα 20 μου και προσπάθησε κάποιες φορές να επωφεληθώ από αντίστοιχες περιπτώσεις.

Είναι υποκριτικό να λέμε ότι ήταν λάθος του. Ήταν λάθος του διαιτητή που έδωσε το πέναλτι”.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ