Μπορεί να έχει φύγει χρόνια από την ΑΕΚ, όμως ο Ίσμαελ Μπλάνκο δεν ξεχνά την ομάδα. Και έστειλε μέσω της Nova μήνυμα στους Κιτρινόμαυρους εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αναλυτικά το μήνυμα του Αργεντινού: «Γεια σας είμαι ο Ίσμαελ -Ζορό- Μπλάνκο. Δεν ξέρω αν με θυμάστε. Θέλω να στείλω τους θερμούς χαιρετισμούς μου σε όλους τους φιλάθλους και σε όλους όσοι εργάζονται στην ΑΕΚ. Γνωρίζω πως θα γίνει ένα σπουδαίο ματς στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είμαστε σε πολύ καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ξέρω την κρισιμότητα του παιχνιδιού και ενδεχομένως στο ντέρμπι αυτό να κριθεί η πρωτιά στο πρωτάθλημα. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι σε ότι αφορά στην τακτική μας, αμυντικά και επιθετικά. Να παίξουμε με πολύ πάθος και όρεξη.
Πηγαίνουμε στην έδρα του αντιπάλου για να υπερασπιστούμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Γι’ αυτό πρέπει να διαχειριστούμε το παιχνίδι με ποδοσφαιρική εξυπνάδα. Ελπίζω οι παίκτες της ΑΕΚ να έχουν καλή απόδοση και να νικήσουμε. Ακόμα όμως κι αν δεν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα. Μια μεγάλη ομάδα όμως όπως η ΑΕΚ, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, πάντα στοχεύει στη νίκη. Ειδικά σ’ αυτό το παιχνίδι οφείλει να παίξει έξυπνα γιατί διακυβεύεται ένα τρίποντο που μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα. Γνωρίζω καλά ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και να βρεθούν στο γήπεδο, όμως μπορούν να στηρίξουν την ομάδα έστω και από μακριά, δίνοντας την θετική τους ενέργεια και την απαραίτητη στήριξη έτσι ώστε η ΑΕΚ να νικήσει και να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Εύχομαι η ομάδα να πιάσει καλή απόδοση και να νικήσει για να χαροποιήσει τους φιλάθλους μας, αν και γνωρίζω ότι δεν είναι το ίδιο να παίζεις εκτός έδρας δίχως τη στήριξη των οπαδών μας. Θα είναι δύσκολο γιατί η ομάδα δεν θα έχει τη στήριξη των φιλάθλων.
Όλη η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί ενωμένη. Τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και όλος ο σύλλογος οφείλουν να είναι ενωμένοι όσο ποτέ για να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να στείλω εγκάρδιους χαιρετισμούς σε όσους με θυμούνται και ελπίζω να νικήσουμε στο ντέρμπι της Κυριακής, να απολαύσουν το παιχνίδι. Με τη βοήθεια του Θεού να νικήσουμε. Θα ήθελα όλοι οι φίλαθλοι να χαρούν αυτό το ντέρμπι. Στέλνω πολλά φιλιά και μια μεγάλη αγκαλιά από την Αργεντινή».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ελα πίσω, έστω να παίξεις τα τελευταία 5 λεπτά στη φιέστα!!!!!!
Παικταρα μου!!!
Έλα μωρή αρρώστεια Ζορρο!!! Επίτιμος καλεσμένος στη φιέστα!!!
Έλα ρε παιχταρά να πανηγυρίσεις και εσύ για αυτό που σου κλέψανε το 08!
Πώς να μη σε θυμομαστε ρε Ισμαελ παικταρα! Αυτό το πρωτάθλημα θα είναι και για εσάς που σας το κλέψανε τότε!!!
Αχ ρε Ζορό...Πόσα σπίτια έκλεισες...
Θα ήθελα να τον είχαμε φέρει στην β που ειμασταν η και ακόμα την πρώτη χρονιά που ανεβήκαμε..
Τι σημαίνει ρε Ίσμαελ "Δεν ξέρω αν με θυμάστε" ????? Εννοείται παιχταρά μου πως σε θυμόμαστε και είσαι για πάντα στις καρδιές μας!
ξεχνιεσαι εσυ ρε φιλε? να'σαι καλα οπου και αν εισαι γκολεαδορ!!!
Γειά σου ρε killer ismael είσαι ένας από μας!!!!
Δεν ξεχνιέσαι Ισμαέλ, είσαι ένας από εμάς. Τέτοιο φονικό ένστικτο στο γκολ και να θες, δεν ξεχνιέται!
Γειά σου ρε Ζορο αλάνι!!!!!!!
ΜΑΣΚΟΦΟΡΕ ΕΦΥΓΕΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΝΩΡΙΣ......
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ...ΟΚ
Ηταν πάντα εκεί να βάλει το γκολακι!τον είχαμε κακοποιησει βεβαια κάποια περίοδο(τον βάζαμε εξτρεμ).δεν θα ξεχασω ποτέ πως σε κάθε φαση που έδιωχνε ο αντίπαλος τερμας αυτός πηδαγε με την πλάτη-ποπο για να τον εμποδίσει.εκει που τον εκραζες που δεν ήξερε κοντρόλ σου κάρφωνε γκολακι κ το βουλωνες..
Δε θα σε ξεχασουμε ποτε ,ο δικος μας μασκοφορος εκδικητης.
Ποσο θα γουσταρα ακόμα κ τωρα να σε έβλεπα με τη φανέλα της ΑΕΚΑΡΑΣ μας... Γιατι οι καλοί μας φιλοι κ αυτοι που αγάπησαν αυτα τα μαγικά 3 γράμματα, ουτε ξεχνιούνται αλλα ΠΑΝΤΑ επιστρέφουν με καποιο τροπο... Κι οταν λεμε σέντερ φορ δίπλα παει το Ισμαέλ ΜΠΛΑΝΚΟ!!!
Παίκτης με σοβαρή προσφορά στην ομάδα.Τον αγαπήσαμε όπως αγαπάμε τον Αραούχο.
Με ολη την καλη διαθεση, αλλα ο Αραουχο δεν εχει φτασει τον φονια Ισμαελ.. Πολυ πιο τεχνιτης ο Αραουχο, αλλα ο Ζορο ειχε αυτο το κατι, το παλιομοδιτικο.. :)
Fox in the box ο Blanco...
Ησουν και εισαι μεγαλη ταβλα ρε Ισμαελ... σε αγαπαμε παντα εισαι ενας απο μας για παντα.
Πώς να σε ξεχάσουμε ρε ζορο. Πρώτο ματς που πήγα γήπεδο ήταν στο 1 0 με τον Ολυμπιακό που έβαλες γκολ στο 90(με την περιβόητη φωτοβολιδα). Εισαι στην καρδιά μας χαραγμένος παικταρά.
Μεγάλε Ζορο
Γειά σου ρε Μπλάνκο γιγαντα!!!!!!
Πώς να μην σε θυμόμαστε ρε αρρωστε Ζορο
Ισμαήλ ψυχαρα για πάντα ΑΕΚαρα
Αν σε είχαμε φέτος θα το είχαμε πάρει από τώρα με την αίσθηση του γκολ που είχες
Απλα ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ Σ'ΑΓΑΠΩ
Ισμαελ σε λατρευω!
Πώς να μη σε θυμόμαστε ρε Ίσμαελ...
Σε ευχαριστούμε Ισμαελ. Είναι συγκινητικο να σε θυμούνται τόσο έντονα πολλοί που περασαν από την ομάδα. Κάνει και πιο ενοχλητικό την αδιαφορία άλλων.
γειά σου ζορό παικταρά. χαιρόμαστε για σένα
Παιχτούρα και μορφάρα....τεράστια αγάπη!!!
ΕΙναι δυνατον να σε ξεχασε κανενας ρε Ισμαελ;;; Τετοιοι γκολτζηδες τα τελευταια 20 χρονια μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου!
Ισμαελ μεγαλε εσυ ξερεις πως ειναι να καρφωνεις μπαοκτζηδες και ειδικα στην Τουμπα...
Γεια σου ρε παιχταρα!!!
Ελα μωρη αρρωστια..τρελενομαι Ζορο!!!!
Γειααααα σου ρε Ισμαελ!!!! Ακου «δεν ξερω αν με θυμαστε..» ...ξεχνιεσαι εσυ!!! Μιλαμε για τρελλη αδυναμια!!! Τι ωραια που τα πες..και ποσο μου αρεσει που μιλας σε πρωτο πληθυντικο!!
ΥΓ. Τιγρη καντου τα εισιτηρια να ρθει στην φιεστα!
Ακούστε τον ασκών την κηδεμονία των Παοκτζήδων...Δύο σερί διπλά 2009 και 2010 με το ιδιο σκορ 0-1 και δύο γκολ απο τον δικό μας Ζορό...
Ξεχνιούνται τα γλέντια που τους είχες κάνει??
Α ρε Μπλάνκο.. Είσαι φανταστικός. One of us*
Γεια σου ρε Ισμαελο, για παντα ΑΕΚΑΡΑ!
Δεν ξέρεις αν σε θυμόμαστε; κανείς δεν σε έχει ξεχάσει παικταρά
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ?????30 ΓΚΟΛ ΘΑ ΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.....ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.......
Γεια σου ρε Ισμαελ παιχταρα κ τυπαρα...Να σε εχει ο Θεος παντα καλα..Για παντα στις Καρδιες μας!!!
δεν σε εχει ξεχασει κανεις ρε παιχταρα....