Η εποχή του Νίκου Λάσκαρη στην ΚΑΕ Άρης οδεύει προς το τέλος της, όπως όλα δείχνουν. Το τελευταίο διάστημα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ βρέθηκε σε ασφυκτικό κλοιό εξαιτίας της διόγκωσης των χρεών και της λαϊκής κατακραυγής.
Μετά την παύση της λειτουργίας της πενταμελούς επιτροπής που είχε ορίσει ο Ερασιτέχνης Άρης για τις συνομιλίες με τον Λάσκαρη, εμφανίστηκε ομάδα επιχειρηματιών που ξεκίνησε επαφές μαζί του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας και η οριστική απεμπλοκή του Λάσκαρη από τον Άρη, που είναι χρεωμένος περί τα 5 εκατ. ευρώ, είναι ζήτημα χρόνου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΚΟΙΤΑ ΣΕ ΤΙ ΑΤΟΜΑ ΔΙΝΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ