Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης: Ζητάμε την αναβολή του Άρης-ΠΑΟΚ

Έχει κατατεθεί αίτημα για το ντέρμπι της Basket League

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει καταθέσει αίτημα για αναβολή του αγώνα της BasketLeague, Άρης-ΠΑΟΚ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο διευθυντής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο Φώτης Δομζαρίδης διαβεβαίωσε πως ενόψει του συλλαλητηρίου των οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τη SuperLeague, υπάρχουν αρκετές αστυνομικές δυνάμεις και έχουν ζητηθεί ενισχύσεις από Αθήνα και άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Όπως υποστήριξε ο διευθυντής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ακόμα δεν έχει πάρει απάντηση στο αίτημα για αναβολή του Άρης-ΠΑΟΚ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ