Διαρροές μετά την σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για τα τηλεοπτικά, ανέφεραν ότι η ΑΕΚ ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο συνέχισης της κεντρικής διαχείρισης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η πρόταση της Ένωσης ήταν να καταγραφούν οι όροι πιθανού διαγωνισμού για τα τηλεοπτικά και να υπάρξει νέα συνάντηση για το θέμα την επόμενη εβδομάδα. Αντίθετα, αρνητικοί ήταν οι Ολυμπιακός, Λεβαδειακός, Πανιώνιος, ενώ ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ κράτησαν ουδέτερη στάση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αρνητικοί λεει ηταν ο λεβαδειακος και ο πανιωνιος.. ενταξει ολοι γνωριζουμε οτι δεν ψηφίζουν ο δαρας και ο κομποτης αλλα ο γαυρος και για τους δυο.. θα ηταν ομως ωραιο να τους ζητούσαν να εξηγήσουν στον κοσμο τους που θα βρουν καλυτερο συμβόλαιο απο αυτο που τους εξασφαλίζει η κεντρικη διαχειρηση.. αν βεβαια βρεθει τηλεοπτικός σταθμός που θα ενδιαφερθεί για τα παιχνιδια τους.. γιατι περα την πεντάδα δεν νομιζω να ενδιαφερθεί καποιος για τους υπολοιπους..
Τι διαφορα θα ειχε το πρωταθλημα μας αν δεν επαιζαν φετος στην Α ο Πλατανιας, Λειβαδια,Απολλων,Κερκυρα,Λαμια βαλτε και αλλη μια ? Ιδιως οι 5 πρωτες ουτε 1000 ατομα δεν εχουν σε καθε ματς...10 ομαδες πρεπει στην Α
Ας μας πουν σε ποιον ανηκουν οι μετοχες του ΠΑΣ μηπως σε εναν φιλο-συνεργατη μεγαλης ΠΑΕ ομαδας που διεκδικει το πρωταθλημα?
η ΑΕΚ πρεπει να παλεψει για πρωταθλημα 10 ομαδων, θα το λεω μεχρι να παθουν αγκυλωση τα δαχτυλα απο το πληκτρολογιο. μονο ετσι θα διεκδικει και θα παιρνει αυτο που της αξιζει. αν φετος δεν ειχαμε τα παραρτηματα των δανεικων και των ανοιχτοποδαρων , και παιζαμε 36 ματσαρες δυνατες, με την ομαδαρα που εχουμε θα καναμε φιεστα απο τωρα. η καταστροφη της ΑΕΚ ειναι αυτες οι ανυπαρκτες ομαδες...για μενα καμια επαρχιακη ομαδα,πλην Αγρινιου , δεν ειναι καθαρη. ολες διαπλεκομενες και εμμεσα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ελεγχομενες. καλα για τις γειτονιες της Αθηνας, τυπου Ν. Σμυρνης, Κορυδαλλου, Νικαιας που εχουν ή ειχαν ομαδες στην Α εθνικη δε χρειαζεται να μιλησω..
Συμφωνω 10 ομαδες με 4 γυρους ειναι οτι καλυτερο θα χει περισσοτερο ενδιαφερον και θα βλεπουμε συνεχεια ντερμπυ νυσαφι πια με τις μικρες ομαδες που ουτε γηπεδα δεν εχουν ολα ειναι χωραφια και μετα λεμε γιατι τραυματιζονται οι ποδοσφαιριστες.
Καταρχας ας σταματησει αυτο το γελοιο πραμα με τους δανεικους δεν γινεται να χει ο Παοκ και Οσφπ παντου δανεικους ας εχουν μονο σε ομαδες της Β και Γ εθνικης και του εξωτερικου αλλα οχι στη κατηγορια που παιζει και η ιδια και δεν μιλαμε για εναν δανεικο αλλα για καμια 10αρια ποδοσφαιριστες ας το σταματησουν επιτελους.
Καμία κεντρική διαχείριση.Εκεί να πάει κάθε ομάδα να πάρει λεφτά ανάλογα με το πόσο ''εμπορική'' είναι.Κι όσοι πρόεδροι μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά ας μείνουν,οι υπόλοιποι ας φύγουν.Θα υποβαθμιστεί ποιοτικά το πρωτάθλημα;Πλάκα κάνουμε;Τώρα βλέπουμε καμιά ποιότητα από τις μικρομεσαίες ομάδες που θα εξαφανιστεί αν τα λεφτά από τα τηλεοπτικά είναι αρκετά λιγότερα για κάθε ομάδα;Έτσι όπως φέρονταν χρόνια κάποιες ομάδες καλά να πάθουν τώρα στο οικονομικό κομμάτι με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λιγότερα εσοδα από τα τηλεοπτικά.
οχι στην γαβρονοβα τους βαρεθηκα
Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω...
??
Ο γαύρος μοιράζει δανεικούς από δω κ από κει,αγοράζει απο τον Πανιώνιο εδώ και πόσα χρόνια (τυχαία και αυτός αρνητικός σήμερα)και τόσα χρόνια δεν σκονταφτε σχεδόν πουθενά σε επαρχία και εντός Αττικής..
Να μειωθούν λοιπόν οι ομάδες,άλλωστε αυτό έχει ζητήσει και ο κόσμος και μόνο έτσι το προϊόν θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανέβει(έτσι δεν θα έχεις ομάδες τύπου Απόλλωνα)να έρχονται να στήνουν πούλμαν,να σε ρημάζουν στην κλωτσά(να μην παίρνεις και 2 πέναλντι)..γκεγκε?
O Λεβαδειακος και ο Πανιωνιος ηταν αρνητικοι;!!! Ποσο γιουσουφακια πια, ειναι δυνατον;
έλα ντε;
και νταξει ο Πανιώνιος ισως οχι τοσο, αλλα ο ειδικά Λεβαδειακος χωρις κεντρικη διαχειριση θα πάρει τα 3 αν βγει στην αγορα να πουλησει τα δικαιωματα του μεμονωμένα...