Δεν πίστευε στα… μάτια του ο Όγκνιεν Βράνιες, όταν είδε τον Ντελ Σέρο να του βγάζει κίτρινη κάρτα στο ένα και μοναδικό μαρκάρισμα που έκανε, την ίδια ώρα που οι Γκαρμάς και Χατσερίντι είχαν ασυλία από τον Ισπανό διαιτητή. Αυτό το γεγονός έκανε εντύπωση στον Βόσνιο αμυντικό, που έλεγε στα αποδυτήρια μετά το ματς πως «στο μοναδικό μου φάουλ σε 90 λεπτά πήρα κίτρινη…».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ούτε καν φαουλ δεν ηταν το συγκεκριμενο.. Ο διαιτητής ήταν ο ισπανος Σπαθας.. Με εβγαλε εκτος ευατού.. άσε που ο ένας βοηθος, αυτός που ήταν από τη μεριά του της θ. 9 τρεις φορές είχε βγει η μπάλα πλάγιο υπέρ μας μισό μετρο και δεν το έβλεπε..
Εκανες φαουλ;Πώς ακριβώς,βάζοντας το κορμί σου για να πάρεις κεφαλιά;
Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εγώ ούτε καν φάουλ δεν είδα!
Ευελπιστουμε αυτο το νουμερο να μην ξανασφυριξει και η ΠΑΕ να στειλει ανακοινωση διαμαρτυριας..
Ευτυχώς που ο Σιμόες δεν έκανε φάουλ γιατί θα τον σημάδευε κι αυτόν...
Άλλο επίπεδο ο Βρανιες χτες,μια άμυνα μόνος του,τον τσέκαρε το ανεκδιήγητο κοράκι και φρόντισε να τον βγάλει νοκ άουτ από τον επαναληπτικό.
Μόνο μην έχουμε στον επαναληπτικό τον ίδιο διαιτητή..
και αυτοί οι φιλοξενούμενοι, μικρή ομάδα, σαν τον γαύρο.
Το σκυλί του πολέμου ... η κορβέτα μας στα μετόπισθεν. Τους μπουμπούνησε χθες τους Ουκρανούς. Ο Ισπανός ρέφερι ήταν πέρα ως πέρα άδικος μαζί του σε σύγκριση με τους αμυντικούς της ντιναμό.
Οι κάρτες που μας έδειξε και αυτές που δεν τους έδειξε, απλά δείχνει ότι ο διαιτητής αυτός έδειχνε η δεν έδειχνε στοχευμενα τις κάρτες. Δεν σεβαστηκε ούτε την ΑΕΚ, ούτε το κόσμο μας , ούτε έστω ότι είμαστε γηπεδούχοι, ούτε ακόμη και τον συμπατριώτη του προπονητή!
ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ...
ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕΙ ...
Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΓΚΡΕΜΙΖΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ...
Αν ηταν κι φαουλ.....
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ! ΟΛΟΙ ΑΕΚ
Οι δύο παίκτες σημαδεύτηκαν,ο ρεφερι δεν ήθελε με τίποτα να βγάλει παίκτη έξω,έχω εμπιστοσύνη στον Μανόλο,βρανιες δεν πειράζει θα παίξεις στους 16!
Εγω θελω να σταθω επισης σε μια φαση αντιστοιχη με του Λιβαγια στο β. Περναει ο Λαζαρος με σακουλα κατω απο τα ποδια ενος και δν τον ακουμπαει ουτε στο ελαχιστο πεφτει εκεινος στα πλαγια και αμεσως του δινει φαουλ και κανει παρατηρησεις ο διαιτητης στον Λαζαρο. Επισης στον Λαμπροπουλο στο α τον κραταγε ο γκαρμας με χερια και μπλουζα και του δειχνει παιζεται. Απιστευτα προκλητικος!
Απεσταλμένος του Θεοδωρίδη ...Ελπίζουμε η ΠΑΕ να μην το αφήσει έτσι και να διαμαρτυρηθεί ...οι Ουκρανοί ποτά ,γούνες και ταναπούδες ...καλύψτε την ομάδα από τον επόμενο κόρακα .
Να τον χαίρονται εκει στην ΟΥΕΦΑ αυτο το έκτρωμα που θελει να λέγετε κ διαιτητής, που οι 2 κίτρινες καρτες ηταν καραμπινάτες για να χασουν την ρεβανς Βρανιες κ Λιβαγια τι να πω ρε ΑΕΚΑΡΑ θα τους φαμε εξω μονο πίστη σε αυτη την ομαδα κ τον χιμενεθ!!!
Πρεπει να ηταν τυχαιο που οι πρωτες 2 κιτρινες που μας εβγαλε ηταν σε παιχτες που θα χανανε τη ρεβανς ειδικα του Λιβαγια του εχουν κανει φαουλ πριν πεσει οσο για του Βρανιες ειναι τουλαχιστον αστεια με 9 επρεπε να ηταν απο το 70 αυτος δεν πρεπει να ξανασφυριξει ποτε του
Σχεδόν ούτε φάουλ δεν ήταν.... Αλλά μπλεξα με τον κόμπλεξικο ουτε να τον βλέπω δεν θέλω...