Quantcast
NEWS
7 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χάτσκεβιτς: Δεν αποτελεί προτεραιότητα για τη Ντιναμό το Europa League

Ο τεχνικός της αντιπάλου της ΑΕΚ προσπαθεί να βγάλει από την ομάδα του το όποιο άγχος υπάρχει για τα ματς με την Ενωση - Τι είπε για τις απουσίες

Σε μια προσπάθειά του να απαλλάξει τους παίκτες του από το άγχος που λογικά θα έχουν στα ματς με την ΑΕΚ, καθώς ο αγώνας της Πέμπτης είναι ο πρώτος επίσημος για την Ντιναμό μετά από δύο μήνες, ο Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς τόνισε πως στόχος της Ντιναμό Κιέβου δεν είναι το Europa League. Σε δηλώσεις του ο 44χρονος τεχνικός της Ουκρανικής ομάδας αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά προβλήματα που έχει η ομάδα του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης:  «Δυστυχώς για τα ματς με την ΑΕΚ στο Europa League δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στους Βέρμπικ και Ροτάν, αλλά προτεραιότητα μας παραμένει το πρωτάθλημα Ουκρανίας και η κατάκτηση του Κυπέλλου (σ.σ. έχει προκριθεί στα ημιτελικά).

Στο Europa League θέσαμε ως στόχο να αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά, πηγαίνοντας βήμα-βήμα. Απέμειναν λίγες μέρες για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εκεί θα φανεί το επίπεδο λειτουργίας της ομάδας», σχολίασε ο Λευκορώσος τεχνικός.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ