Σε μια προσπάθειά του να απαλλάξει τους παίκτες του από το άγχος που λογικά θα έχουν στα ματς με την ΑΕΚ, καθώς ο αγώνας της Πέμπτης είναι ο πρώτος επίσημος για την Ντιναμό μετά από δύο μήνες, ο Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς τόνισε πως στόχος της Ντιναμό Κιέβου δεν είναι το Europa League. Σε δηλώσεις του ο 44χρονος τεχνικός της Ουκρανικής ομάδας αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά προβλήματα που έχει η ομάδα του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης: «Δυστυχώς για τα ματς με την ΑΕΚ στο Europa League δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στους Βέρμπικ και Ροτάν, αλλά προτεραιότητα μας παραμένει το πρωτάθλημα Ουκρανίας και η κατάκτηση του Κυπέλλου (σ.σ. έχει προκριθεί στα ημιτελικά).
Στο Europa League θέσαμε ως στόχο να αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά, πηγαίνοντας βήμα-βήμα. Απέμειναν λίγες μέρες για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εκεί θα φανεί το επίπεδο λειτουργίας της ομάδας», σχολίασε ο Λευκορώσος τεχνικός.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
δηλαδή αν περνούσαν από εμάς θα τους χάλαγε.... Μην ακούτε μην πιστεύεται, ρίχνουν τους τόνους για να μην δώσουμε το 100%.
Καθαρο σκορ, 2-0 ή 3-0
Βλέπω ένα 4-1 παιδιά...Δεν ξέρω το γιατί αυτό μου έχει κατσει
Το έχω ξαναγράψει, αλλά στο κίεβο ζουν και αναπνέουν για το ντέρμπι κορυφής με τη σαχτάρ, όπου στην ουσία κρίνεται το πρωτάθλημα. Όπως και να χει οι πιθανόητες είναι μοιρασμένες, με λίγη τύχη και μηδέν παθητικό στο οακα παιρνάμε.
Δεν πρέπει να παραπλανηθούμε από αυτά που λένε με συγκέντρωση πίστη ομαδικότητα και συγκέντρωση όλα θα γίνουν και ας αφήσουμε τι λένε αυτοί εμείς ας φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε
Δεν χαλαρώνουμε στιγμή και δεν ψαρονουμε καθόλου μίστερ.... Πάμε γερά μωρή αρρώστια. Τους έχουμε άνετα με την φόρα που έχουμε πάρει.
Δεν ξερω αν θα δωσετε βαση η οχι στο Γιουροπα Λιγκ. Ξερω ομως οτι οι δικοι μας θα μπουν προετοιμασμενοι να σας φανε.