Quantcast
NEWS
134 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χιμένεθ: Θέμα διοίκησης το παράπτωμα Βράνιες, εγώ αν είναι 100% προσηλωμένος τον υπολογίζω

Τι είπε ο προπονητής για την περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες

Καθαρά θέμα διοίκησης είναι το πειθαρχικό παράπτωμα του Όγκνιεν Βράνιες όπως τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ στη NOVA. Ο προπονητής της ΑΕΚ, εξήγησε πως θα υπολογίζει στον Βόσνιο αν αυτός είναι 100% προσηλωμένος στην ομάδα, ενώ πρόσθεσε πως δεν βάζει κανέναν πάνω από το σύνολο.

Αναλυτικά:

Σε αγωνιστικό κομμάτι πάνω απ ‘όλα είναι η ομάδα. Δεν υπάρχει παίκτης που θα βρίσκεται πάνω από το υπόλοιπο γκρουπ. Και εγώ βασιζόμενος στην προπονήσεις και στην συμπεριφορά, αποφασίζω ποιος θα παίξει και ποιος όχι. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, έκανα μια εξαίρεση για τον Μαραντόνα που τον είχα συμπαίκτη.

Πάντα είμαι ήρεμος σαν άνθρωπος, με επηρεάζουν τα αποτελέσματα. Αλλά ευχαριστώ τον θεό για την κατάσταση που είμαι, δεν θέλω κάτι άλλο. Απλά όλοι είναι σημαντικοί σε κάποια ομάδα, ίσως να υπάρχει ένας που κάνει τη διαφορά και ίσως να έχουμε ειδική μεταχείριση σε αυτούς, αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα. Σε αγωνιστικό κομμάτι ο Βράνιες έχει απίστευτα προσόντα αμυντικά, αν ο Βράνιες είναι 100% για την ΑΕΚ, τότε και εγώ θα είμαι 100% για τον Βράνιες. Αλλά δεν θα είναι κάτι ξεχωριστό πάνω από άλλον συμπαίκτη του. Αυτός είναι ο όρος μου στη δουλειά, να σεβόμαστε όλοι την ομάδα. Ο Βράνιες έκανε ένα λάθος, ζήτησε συγνώμη τον συγχωρέσα, ξανά έκανε ένα λάθος μας άφησε στο Καραϊσκάκη να μην έχουμε στον πάγκο έναν έμπειρο αμυντικό, ο Λαμπρόπουλος έπαιξε στο παιχνίδι και το έβγαλε με ενόχληση στο χέρι. Η διοίκηση πρέπει να λύσει το πειθαρχικό θέμα. Αγωνιστικά αν ο Βράνιες είναι 100% να βοηθήσει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δεν πετάω το μπαλάκι στη διοίκηση, όλοι μαζί αποτελούμε την ΑΕΚ. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μια οικογένεια. Και μέσα σε μια οικογένεια θα υπάρχουν προβλήματα, από μένα δεν υπάρχουν προβλήματα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αποφάσισα να παίξει ο Λαμπρόπουλος αντί του Βράνιες. Και αυτό όλοι οι παίκτες πρέπει να το δέχονται και ο Σιμόες ήταν στον πάγκο, έτσι είναι ποδόσφαιρο. Την έλλειψη πειθαρχίας πρέπει να το λύσει η διοίκηση σαν διοίκηση.

Εγώ αυτό που θέλω είναι να λυθεί το θέμα Βράνιες μακάρι να μην σκέφτεται άλλες ομάδες και να σκέφτεται μόνο την ΑΕΚ και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Εγώ είμαι εδώ για την ΑΕΚ και όχι για τις ιδιαιτερότητες κάποιου ατόμου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ