Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Και πολύ άργησε...

Το aek365 γνώρισε την πρώτη του (ιστορικά) ήττα μετά από μια ακόμα κάκιστη εμφάνιση

Την πικρή γεύση της ήττας, γνώρισε για πρώτη φορά το aek365. Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση ηττήθηκε με 4-2 από το SDNA. Η απουσία των Λυμπέρη, Πάνου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής όπως και το ότι χρειάζονται πολλά ματς για να μπορούμε να πούμε ότι παίζουμε κανονικό ποδόσφαιρο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε υποφερτά και με ασίστ του εξαιρετικού Πάνου Μάλαμα και τελείωμα του Αλέξανδρου Τομαρά πήραμε το προβάδισμα. Αφού χάθηκαν 2-3 μεγάλες ευκαιρίες η ομάδα άρχισε να κάνει κοιλία, μεγαλύτερη από του Μπίλια. Αρνούταν πεισματικά να αλλάξει πάνω από δύο μπαλιές και βρισκόταν συνέχεια σε θέση άμυνας. Λογικά λοιπόν ήρθε η ισοφάριση. Η ανατροπή έγινε όταν ο Ηλίας Τομαράς εκτελώντας πλάγιο κατάφερε να πετύχει αντίπαλο και ουσιαστικά να δώσει ασίστ, 1-2 και τώρα τρέχουμε. Η αντίδραση όμως ήρθε και δύο λεπτά πριν το τέλος ο Πάνος Μάλαμας ισοφάρισε. Με τη σέντρα όμως ένα παραφυσικό φαινόμενο πάγωσε τους πάντες. Η μπάλα ζωντάνεψε στα χέρια του Μαρκομιχάλη και με δική της πρωτοβουλία πήγε στα δίχτυα. Καταρρακωμένη η ομάδα δέχθηκε και τέταρτο γκολ, κανείς δεν κατάλαβε πως από έναν αντίπαλο που έτρεχε ως το τέλος και έδειξε φυσική κατάσταση επαγγελματιών. 

Τραγικές φιγούρες οι αθλητές μας μετά το τέλος του ματς έγιναν έναν με τον κόσμο τους που ήταν συγκλονιστικός. Τρία άτομα έδωσαν το παρών στο γήπεδο, το μεγαλύτερο ίσως κοινό που είχαμε ποτέ. Παρά το πολικό κρύο Βασίλης Μαυρομματάκης, Μαρία και Κωνσταντίνα στήριξαν την ομάδα στην πιο δύσκολη στιγμή της.

Σε κλινική ψυχολογικής υποστήριξης στην Ελβετία θα περάσει το ΣΚ ο Μαρκομιχάλης για να γυρίσει πιο δυνατός.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ