Σε 24ωρη απεργία από τις 9 το πρωί της Δευτέρας έως τις 9 το πρωί της Τρίτης στην εφημερίδα «Αυγή», τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και τις ιστοσελίδες τους προχώρησαν η ΕΣΗΕΑ και η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόλυση δημοσιογράφων στον ραδιοφωνικό σταθμό «επειδή δεν συναίνεσαν στη μείωση των αποδοχών τους, ενώ ήδη τους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές πλέον των δύο μηνών».
Η ΕΣΗΕΑ, η ΕΤΕΡ και η ΕΠΗΕΑ (Ένωση Προσωπικού Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών) ζητούν «την μη πραγματοποίηση των απολύσεων, την ομαλοποίηση των εργασιακών σχέσεων και την άμεση καταβολή των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους».
Δείτε την ανακοίνωση στη φωτογραφία
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
