Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τρέχει για Στρασμπούρ ο Χάντερ!

Τι ισχύει με τον Αμερικανό ψηλό που φέρνει η ΑΕΚ στην Αθήνα

Ο Βινς Χάντερ αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη κίνηση προς την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ στην εποχή Σάκοτα, μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Ο Αμερικανός θα περάσει τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και δεν αποκλείεται, αν όλα πάνε καλά, να βρεθεί ακόμη και στη 12άδα της Ένωσης για τον πολύ κρίσιμο -για την πρόκριση στους «16» του BCL- αγώνα με τη Στρασμπούρ, την Τρίτη, στο ΟΑΚΑ.

Προφανέστατα, ο Χάντερ δεν αποκτάται για έναν αγώνα. Ωστόσο, για μια σειρά από λόγους, η συμμετοχή του θεωρείται πιθανή. Αρχικά, για να βρεθεί στην αποστολή του συγκεκριμένου αγώνα, δεν απαιτείται αλλαγή ξένου. Επίσης, ως ψηλός, δεν χρειάζεται τον χρόνο προσαρμογής που θέλουν οι γκαρντ για να μάθει τα συστήματα, καθώς υπάρχουν μια σειρά απλών κινήσεων που... ισχύουν παντού για όλους τους σέντερ. Το λένε όλοι οι προπονητές, το υποστήριζει και ο Σάκοτα. Το παράδειγμα του ονειρικού ντεμπούτου του Ποπς Μενσά-Μπονσού, κόντρα στο Ρεθυμνο, στα τελη Δεκεμβρίου του 2014, είναι μεν ακραίο, αλλά ενδεικτικό. Επιπλέον, ο Ελόνου δεν είναι ξεκάθαρο αν θα είναι 100% έτοιμος, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Σε κάθε περίπτωση ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να είναι παρών σε έναν «τελικό» πρόκρισης. Σε ένα ματς στο οποίο θα βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ ο Βασιλόπουλος.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ