Quantcast
NEWS
44 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εκλεισε Χάντερ η ΑΕΚ!

Ενισχύεται η Βασίλισσα στους ψήλους με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟ που φέτος έπαιζε σε ΝΒΑ και G LEAGUE με τους Γκρίζλις

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Βινς Χάντερ. Ο ύψους 2.03 Αμερικάνος που παίζει στις θέσεις 4 και 5 συμφώνησε με προφορικά με την ΑΕΚ και αναμένεται στην Αθήνα μέχρι την Δευτέρα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθει. Μετά από σήριαλ διαπραγματεύσεων ο Μάκης Αγγελόπουλος κατάφερε να πετύχει την πολύ δύσκολη αυτή περιπτωση και να ενισχύσει την ΑΕΚ στις θέσεις των ψηλών.  Ετσι μετά την απόκτηση του Βασιλόπουλου σύντομα έρχεται κι ο Χάντερ αφού η ΑΕΚ άρπαξε την ευκαιρία που της δόθηκε όταν χάλασε η μετακίνηση του παίκτη στην Γαλατά Σαράι. 

Ο 23χρονος Χάντερ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στους Μέμφις Γκρίζλις που του έδωσαν two-way συμβόλαιο, αλλά πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα στην G-League με τους Memphis Hustle. Πριν από τρεις ημέρες, η ομάδα του Μέμφις ανακοίνωσε την αποδέσμευσή του κι έτσι ο παίκτης είναι πλέον ελεύθερος και διαθέσιμος για την ΑΕΚ που δεν κοιτά μόνο για σουτέρ. 

Σε 13 παιχνίδια στην G-League, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε 16.2 πόντους, 8.5 ριμπάουντ, 1.4 κοψίματα και 2.2 ασίστ ανά παιχνίδι. Στο ΝΒΑ, με τη φανέλα των Γκρίζλις, πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα ματς χωρίς πάντως να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται πως είχε αποφοιτήσει από το UTEP, ενώ μετά το σύντομο πέρασμά του από το «τριφύλλι» έπαιξε στη ρωσική Άβτοντορ (2016/2017).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ