Την πρώτη δοκιμή του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λάρισα έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ στη σημερινή προπόνηση. Ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στο κομμάτι της τακτικής, χρησιμοποιώντας δύο ομάδες των δέκα παικτών. Ωστόσο, σε μεγάλο βαθμό φάνηκαν οι σκέψεις του, μεταξύ των οποίων και η επιστροφή στο 4-2-3-1.
Στην ομάδα των βασικών ο Χιμένεθ έβαλε τους Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Βράνιες, Λόπες στην άμυνα, τους Κονέ, Γαλανόπουλο στα αμυντικά χαφ, τους Χριστοδουλόπουλο, Μπακασέτα στα άκρα της επίθεσης και τον Αραούχο ως σέντερ φορ. Πίσω από αυτόν, τη θέση διεκδικούν ο Λιβάγια και ο Μασούντ και δεν αποκλείεται να δωθούν ανάσες στον Κροάτη, εν όψει των ντέρμπι που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Όχι ροτέισον το πρωτάθλημα είναι ο νούμερο 1 στόχος,δυστυχώς μας έκανε πολύ κακό η κλήρωση και έχουμε μπερδέψει λίγο και εμείς τις προτεραιότητες μας!
Θυμάμαι τη χρονιά που πήραμε το κύπελλο ένα 0-5 εκεί μέσα. Δεν λέω μεγάλα λόγια, ούτως ή άλωςκαι το 0-1 και το 0-7 3 βαθμούς δίνουν. Απλά θα μας χαροποιήσει μια καλή εμφάνιση, αλλά νίκη να ναι και όπως να ναι( πάντα σε πλαίσιο ποδοσφαιρικής νομιμότητας).
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΕΙΠΑΜΕ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ (ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ) ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ...
Μα δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς,ο Τσιγκρίνσκι έπαθε γαστρεντερίτιδα.
Πρέπει σίγουρα να πάρουμε έναν αριστεροπόδαρο παίχτη. είτε να είναι μπακ είτε χαφ εξτρεμ και στοπερ εάν δεν είναι το μυαλό του Βράνιες εδώ
Μανολο εσυ σκεψου ....Εγω θελω το τρίποντο κ αν ειναι κ 3μπαλο θα ειναι τέλειο σαββατοκύριακο
Μανολο εσυ σκεψου ....Εγω θελω το τρίποντο κ αν ειναι κ 3μπαλο θα ειναι τέλειο σαββατοκύριακο
In Manolo we trust.
Τί ανάσες να δοθούν στον Λιβάγια; Μήπως αγωνίστηκε/ταλαιπωρήθηκε πιο πολύ από τον Αραούχο ή τον Μπακάκη ή δεν ξέρω ποιόν άλλο; Δεν προερχόμστε από τις διακοπές των Χριστουγέννων που ξεκουράστηκαν όλοι οι παίκτες; Επίσης μήπως συμβαίνει κάτι τελικά με τον Λόπες; Γιατί πάλι εκτός ενδεκάδας; Απορίες που μου δημιουργήθηκαν διαβάζοντας το άρθρο χωρίς διάθεση κριτικής στον Μανόλο που σίγουρα ξέρει καλύτερα απ΄ όλους μας. Να δώσω και μια πιθανή απάντηση. ΄Ισως από τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προπονήσεις και τα εργομετρικά να ξέρει πως δεν είναι σε θέση οι συγκεκριμένοι να βγάλουν συνεχόμενα ματς, ενώ π.χ. οι Αραούχο, Μπακάκης να μπορούν. Ας ελπίσουμε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό, δηλαδή μόνο νίκη.
Πρωτον απο που συμπεραινεις πως ο Λοπεζ ειναι εκτος ενδεκαδας....το ρεπορταζ που διαβασαμε αλλα λεει. Δε μπορω να καταλαβω γιατι το λενε και αλλοι αυτο. Ξεκιναμε σε λιγες μερες παιχνιδια συνεχομενα ανα τρεις μερες. ς αφησουμε τη γκρινια επιτελους, κατι παραπανω θα βλεπει ο ανθρωπος στις προπονησεις απο εμας. Ακομα ακομα τι πρεπει να λανει δηλαδη?? Ο Μπακασετας κανει παπαδες τελευταια. Να τον βγαλει εκτος και να τον εχει δευτερο τωρα που ρολαρει? Ο Λαζαρος ειναι σταθερη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αξια και εχει μεγαλο μεριδιο στην πορεια σε Ελλαδα και ευρωπη. Τον αφησε εκτος για ανασες στο προηγουμενο, τωρα καλο θα ηταν να ξεκινησει. Ο Αραουχο γινεται να μεινει εκτος τωρα που φορμαριζεται μια χαρα και σκοραρει? Αν δεν βαλει τον Μασουντ, παλι δεν θα γκρινιαζουμε?
Καλά τα λες ,αδερφέ
Μην αρπάζεσαι φίλε μου, αν μπορούσες να κατανοήσεις τί ακριβώς γράφω θα καταλάβαινες πως δεν κάνω κριτική, το γράφω κιόλας ότι ο Μανόλο ξέρει καλύτερα, απλώς κάποιες απορίες που μου δημιουργήθηκαν διαβάζοντας το αρχικό άρθρο που έχει εκτός τον Λόπεζ και μέσα τον Γκάλο, καθώς και απορία για τις ανάσες στον Λιβάγια. Αν κατανοούσες θα διάβαζες ότι δίνω και πιθανή εξήγηση για τις προπονήσεις και τα εργομετρικά, άρα δικαιολογώ τον Μανόλο και δεν κάνω κριτική. Φίλε, νομίζω ότι το αρχικό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άρθρο ήταν με Λόπεζ εκτός, εξού και τα σχόλια φίλων πιο κάτω που είχαν την ίδια απορία με μένα. Κάτι τελευταίο, συμφωνώ μαζί σου ότι η κακόπιστη κριτική από τους προπονητές του καναπέ κάνει κακό, αλλά είναι τελείως διαφορετικό να εκφράσεις απορίες και προβληματισμούς σε ένα οπαδικό σάιτ απλά για χάριν συζήτησης. Συμφωνώ επίσης ότι πάντα ο προπονητής ξέρει καλύτερα. Φιλικά και ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
Φυσικα καλα κανει που τον βαζει τον βρανιες βασικο αφου εληξε το θεμα,τωρα στα αλλα μπακασετας λεω ναι και λαζαρο φυσικα, για λιβαγια δε ξερω ειναι σημαντικος αλλα χρειαζεται ανασες και αυτος, λοπεζ καλα κανει και τον αφηνει εξω αν και θελω μεχρι το τελος να δω εστω και μια φορα μπακακη δεξια.Υ.Γ ΠΑΡΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ!!!!
Από τη στιγμή που δόθηκε άφεση αμαρτιών στον Βράνιες και το θέμα θεωρείται λήξαν για τον Μανόλο,καλά κάνει και τον συμπεριλαμβάνει στους βασικούς από το παιχνίδι με τη Λάρισα.Είναι και ο Τσιγκρίνσκι άρρωστος.
Αυτό το άγχος των συνεχόμενων παιχνιδιών και την ομάδα μέσα σε όλα είχαμε να το ζήσουμε χρόνια. Η ομάδα φέτος μας κάνει περήφανους και εύχομαι αυτό το όνειρο να πάει ως το τέλος.Και αν όχι τουλάχιστον τον Μάιο να ξέρουμε πως τα έδωσαν όλα όπως τα δίνουν ως τώρα!
Ετσι φιλε....
Μακαρι το αγχος και η αδρεναλινη να μας φερουν και τιτλους, γιατι αυτοι μενουν!!!
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
Ανασες Μόλις γίνει το 0-2 μάγκες :)
Επειδή ομως ο μανολο μας έχει βγαλει κωλοτουμπες πολλές φορές καλύτερα να το αφήσουμε πανω του
διαλύστε τον κοντό του χοντρού!
Δε θα παρει κανενας ανασες....
Ουτε Βρανιες περισσεύει, ουτε Λιβα, ουτε εγω...!!!
ΟΛΟΙ μαζι σα γροθια στα εναπομείναντα παιχνιδια, γιατι οι ξυλοκοποι παραμονευουν και οι βαθμοι που αναλογουν σε καθε ματς έχουν την ιδια αξια παντου!!!!
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
0-3
Λοπεζ???
Βάλε επιτέλους Μπακάκη δεξιά
οπως παιζει ο μανολο και για αυτο που ζηταει απο τα μπακ του και απο τα δηθεν εξτρεμ του.. ο γκαλο οσο θα στέκεται στα ποδια του και δεν σωριαστεί δεν προκειται να βγει απο την ενδεκάδα.. κανενα μπακ στην ελλαδα τακτικά δεν μπορει να του προσφερει αυτα που του δινει ο γκαλο.. οσο για τα αριστερα και τα δεξια εξτρεμ που ολοι ζητάμε.. για τον μανολο του ειναι εντελως άχρηστα.. και θα εχουν το τελος του τρινστανσον.. ο λαζαρος με την εμπειρια του και την ποιοτητα του καταφέρνει και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσαρμόζει το παιχνιδι του στα θελω του μανολο και παιζει περισσοτερο βλεποντας εστία αφήνοντας την πλευρα στο μπακ.. και ετσι εχει καταφερει να κερδισει τον μανολο και να ειναι βασικος.. στο παιχνιδι με τα γιαννινα ενα εξτρεμ ειχε μονο τον λαζαρο και τον αφησε στον μπαγκο.. πάρτε το αποφαση ο μανολο στα πλαγια παιζει με δημιουργικούς και οχι με εξτρεμ οπως τα εχουμε εμεις στο μυαλο μας.. αφηνοντας τους χωρους για τα μπακ.. για αντι μανταλο αριστερα.. δεν ζητησε εξτρεμ.. Τον μασουντ ζητησε.. ο τρινστανσον ηταν εξτρεμ .. δεν επιασε και ουτε τον υπολόγισε ποτε ο μανολο οχι γιατι δεν ηταν καλος.. αλλα γιατι ηταν μονο εξτρεμ.. πρεπει να βλεπουμε πως παιζει ο προπονητης.. Και οχι πως θα θέλαμε εμεις να παιζει η ομαδα.. αν σκεφτόμουν και γω πως θα ηθελα να παιζει η ΑΕΚ.. Ποτε δεν θα έβαζα τρεις στοπερ.. ποτε δεν θα έδιωχνα τον τρινστανσον αντιθετα θα ζηταγα και αλλα δυο γρηγορα εξτρεμ.. Αυτο ομως δεν εχει καμια σχεση με το πως παιζει ο μανολο.. και προς το παρον αφου του βγαινει και παιζει και καλα.. ολο το δικιο το εχει αυτος..
Πολυ σωστος. Εχει σαν παραδειγμα τη ομαδα της Μπαρτσελονα που παιζει με full back και παιχτες δηθεν εξτρεμ που του φτιαχνουν παιχνιδι. O Μεσσι δεν ειναι εξτρεμ παιζει πλαγια ο Νειμαρ το ιδιο η ο Εμπαμπε. Ειναι παικτες που ξερουν να φτιαξουν και να σκοραρουν αλλα απαραιτητα ειναι και τα μπακ τυπου Λοπες, Μπακακη, Γκαλο που μπορουν να παρουν ολη την πλευρα με πολυ καλη ισορροπια αμυντικα επιθετικα. Του αρεσει και του βγαινει με πολυ ομορφο ποδοσφαιρο.
ΑΕΚΑΡΑ εισαι η μονη ομαδα που δεν εχεις εδρα κ εισαι κορυφή φαντασου να ειχες κ εδρα πολλα γλεντια έρχονται στο μελλον ...υπομονή λιγο ακομα
ΑΕΚΑΡΑ εισαι η μονη ομαδα που δεν εχεις εδρα κ εισαι κορυφή φαντασου να ειχες κ εδρα πολλα γλεντια έρχονται στο μελλον ...υπομονή λιγο ακομα
Πάμε ΑΕΚΑΡΑ πάλι γερά για τη νίκη!!!
Διπλό και μόνο διπλό!!!
Παμε δυνατα ρε ομαδα. Νικη και μονο νικη!
Μάλλον το ότι θα προτιμήσει να βάλει και Μπακάκη και Γκάλο στην ίδια ενδεκάδα και μάλιστα σε σύστημα 4-2-3-1 (παρά το γεγονός ότι και οι δύο παίζουν ασταμάτητα)και να μην βάλει τον Λόπες εξτρέμ ή μπάκ είναι διότι άν τραυματιστεί ένας από τους δύο να έχει μια λύση για τα δεξιά έτσι κι αλλιώς αλλά και να μην ρισκάρει να βάλει τον Λόπες για να τον έχει σίγουρα για τον Ολυμπιακό(γιατί αλλιώς θα αναγκαστεί να βάλει τον Μπακάκη αριστερά).Το ίδιο πιστεύω ισχύει και για Σιμόες Λιβάγια
Εγω νμζ απλα πως δεν του αρεσει ο Λοπεζ συο αμυντικο κομματι
Δεν ισχυει αυτο που(ισως εν μερει) γτ ο γκαλο θεωρω οτι ειναι χειροτερος απο λοπεζ αμυντικα απλα συνηθως σε ολες τις ομαδες προτιματε το ενα μπακ να ειναι πιο αμυντικογενες!
Προεχει το διπλο,πρωτα βαζεις ολους τους καλους κ μολις καθαρισεις τ ματς κανεις την διαχειρηση σου.Ο λιβαια καλως η καλως δεν βγαινει απο την 11αδα,ιδιως σε ματς που αν δεν μπει γκολ στο 1 ημιχρονο εμφανιζεται τ αγχος.Στο κυπελο μπορει να μεινει παγκο στ καραισκακη για αρχηΘα τς ξεφτιλισει ο αραουχο μονος τους.
Δεν ξερω ποιοι θα παιξουν.....το θεμα ειναι οτι και οι 14 που θα αγωνιστουν θα πρεπει να ειναι κομαντο για να αποδρασουμε με το διπλο απο κει μεσα.....
Τους 3 βαθμους θελομε
Ετοιμαστειτε για πολλα χαπια και τρελα πραγματα αδερφια...παμε γερα ΚΑΨΟΥΡΑΑΑ.