Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στους «8» η Λαμία, άφησε εκτός τον Παναθηναϊκό

Παρά τη νίκη με 1-0 ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός Κυπέλλου, λόγω του 4-1 του πρώτου αγώνα με τη Λαμία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: 3ος γύρος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ: 1-0 

ΓΗΠΕΔΟ: Απ. Νικολαϊδης 

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Λαμίας, ωστόσο αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου, λόγω της ήττας που γνώρισε στο πρώτο ματς με 4-1. Έτσι, η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.  

Το ματς 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχαν καλή ευκαιρία στο 6ο λεπτό, μετά από συνδυασμό των Μολίνς και Μουνιέ και άψυχο πλασέ του Γάλλου πάνω στον Παπαδόπουλο. Στο 16’ ο Κουλιμπαλί έβγαλε επικίνδυνη σέντρα σουτ από δεξιά αλλά ο Παπαδόπουλος παραχώρησε κόρνερ και στην εκτέλεσή του από τον Χίλιεμαρκ, ο Αλτμαν σούταρε από το πέναλτι και η μπάλα σταμάτησε πάνω στον Βασιλαντωνόπουλο, ενώ στην εξέλιξή της ο Μουνιέ πλάσαρε άψυχα. Στο 24’ το «βολ πλανέ» του Αλτμαν πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια μετά από σέντρα του Μουνιέ. Η Λαμία απείλησε για πρώτη φορά στο 28’ με τον Βασιλαντωνόπουλο να δημιουργεί ρήγμα από δεξιά, πιάνοντας στον ύπνο την πράσινη άμυνα, όμως ο αμαρκάριστος Ακόστα σούταρε άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 40’, σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή με τους Μολίνς και Κουρμπέλη να μην βρίσκουν καλά τη μπάλα, ενώ στο 42’ ο Μουνιέ μπήκε στην περιοχή από έξυπνο πλάγιο του Κουλιμπαλί, ωστόσο σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, εν τούτοις, χάθηκε για τον Παναθηναϊκό στο 44’, με τον Μολίνς να βάζει πλάτη και να περνάει εντυπωσιακά τον Ασίγκμπα, αλλά να αστοχεί στο τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, πλασάροντας πάνω του. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι επιθετικοί και τελικά άνοιξαν το σκορ μετά από κόρνερ του Χίλιεμαρκ, πανέξυπνη κεφαλιά-γύρισμα του Κουλιμπαλί και προβολή εξ επαφής του Μουνιέ που έκανε το 1-0 (74’). Στο 80’ ο Παναθηναϊκός άγγιξε το δεύτερο γκολ μετά από ωραία σέντρα του Μουνιέ και κεφαλιά του Δώνη που πέρασε δίπλα απ’ το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 87’ το σουτ του Χίλιεμαρκ έξω από την περιοχή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Παπαδόπουλος, ενώ στο 89’ ο Μολίνς σέντραρε αλλά ο Ινσούα δεν βρήκε τη μπάλα στο βηματισμό του στο ύψος της μικρής περιοχής, με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι τέλους και να δώσει την πρόκριση στη Λαμία. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης (77’ Πίσπας), Κουρμπέλης, Ινσούα, Βιγιαφάνιες, Τζανδάρης (58’ Δώνης), Χίλιεμαρκ, Μουνιέ, Αλτμαν (58’ Χατζηγιοβάνης), Μολίνς. 

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Ομο, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (60’ Κουτρομάνος), Παντελιάδης, Βάντερσον, Ακόστα (79’ Τσούκαλος), Πίτι (86’ Βουό).  




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ