Η Πόρτο την Κυριακή επικράτησε δύσκολα με 4-2 της Γκιμαράες για το Πρωτάθλημα Πορτογαλίας, και ας έχανε με 0-1 στο ημίχρονο.
Τα ΜΜΕ στην χώρα συγκαταλέγουν στους κορυφαίους της αναμέτρησης τον Ερνάνι. Ο Πορτογάλος εξτρέμ με την είσοδό του βοήθησε ώστε η ομάδα του να φτάσει στη νίκη που την κράτησε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Και ας είχε να παίξει δύο ολόκληρους μήνες (τελευταία συμμετοχή στις 4 Νοεμβρίου στο 2-0 επί της Μπελενένσες).
Μάλιστα τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δεύτερη ευκαιρία από τον Σέρζιο Κονσεϊσάο στον έμπειρο εξτρέμ για να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του συλλόγου αφού εδώ και καιρό βρισκόταν στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.
Άλλωστε και η ΑΕΚ εξέτασε την περίπτωση του παίκτη στο πρόσφατο παρελθόν χωρίς η περίπτωσή του να προχωρήσει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
