Η πιο ισχυρή ανάμνηση που άφησε ο Νάτσο Σκόκο στους φίλους της ΑΕΚ από το τριετές πέρασμά του από την ομάδα, ήταν σίγουρα η νίκη επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο με 2-1. Ηταν ένα μεγάλο «διπλό», το μοναδικό που κατάφερε να πάρει η ΑΕΚ στο νέο «Καραϊσκάκη», αφού αυτή τη φορά δεν στάθηκε αρκετή ούτε η εχθρική διαιτησία, ούτε η ατυχία που στις περισσότερες περιπτώσεις υποχρέωναν την ΑΕΚ να φεύγει ηττημένη από εκεί. Μπορεί να μην είχε νικήσει τον Ολυμπιακό στην έδρα του μέσα στην προηγούμενη πενταετία, όταν η ομάδα της ήταν πολύ πιο πλήρης και αξιόμαχη, αλλά το κατάφερε στις αρχές του 2010, σε μια εποχή γεμάτη προβλήματα και χωρίς μεγάλες διεκδικήσεις.
Ηταν μια νίκη με ανατροπή και με δύο γκολάρες του Σκόκο. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 26’ με ένα γκολ του Αβραάμ Παπαδόπουλου που δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο ευρισκόμενος σε θέση οφσάιντ Μήτρογλου είχε άμεση εμπλοκή στη φάση, η ΑΕΚ απάντησε άμεσα με ωραίο απευθείας σουτ του Σκόκο μετά από απόκρουση του Αβραάμ στο 30’ και πήρε τη μεγάλη νίκη με ένα απευθείας φάουλ του Αργεντινού στο 45’. Ηταν μια εκτέλεση από μεγάλη απόσταση, την οποία ο Νικοπολίδης δεν εκτίμησε σωστά.
Η ΑΕΚ, που στον συγκεκριμένο αγώνα είχε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της μετά από έξι μήνες τον Ράφικ Τζιμπούρ, θα μπορούσε να έχει φτάσει σε σκορ-μαμούθ στο δεύτερο ημίχρονο. Όπως, όμως, μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, οι ευκαιρίες που έχασε με τους Λαγό, Καφέ και Τζιμπούρ ήταν πολύ μεγάλες. Λίγο έλειψε μάλιστα να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός στο 93’, όμως ο Αραμπατζής έκανε μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Τοροσίδη.
Ηταν μια από τις ήττες του Ολυμπιακού που του κόστισαν τον τίτλο, αλλά και το κομβικό σημείο για να αποφαίσει ο τότε πρόεδρός του, δύο εβδομάδες αργότερα, την απομάκρυνση του Ζίκο από τον πάγκο μετά από μόλις τέσσερις μήνες συνεργασίας. Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε κάτι (στο τέλος της σεζόν απλά κέρδισε τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ) αλλά οι οπαδοί της έχουν να θυμούνται μια πανάξια, λεβέντικη αλλά… μικρή σε έκταση νίκη σε βάρος του βιαστή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ηταν μια από τις λίγες καλές στιγμές της προεδρίας Σταύρου Αδαμίδη και η τελευταία μεγάλη νίκη του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τρίτη και τελευταία θητεία του στην ομάδα.
Η σύνθεση της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αραούχο, Καράμπελας, Ζεράλντο Αλβες, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς (64' Μάκος), Καφές, Μαντούκα, Σκόκο (81' Ταχτσίδης), Τζιμπούρ, Μπλάνκο (75' Λαγός).
Στις 6 Ιανουαρίου
6/1/25 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-0 (Πρωτάθλημα Αθηνών – ο πρώτος αγώνας στην ιστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες, λίγους μήνες μετά την ίδρυση της ΑΕΚ)
6/1/49 ΑΕΚ-Βίνερ 2-1 (φιλικός αγώνας –μεγάλη επιτυχία την εποχή εκείνη για την ελληνική ομάδα με τα γκολ του Ξένου και του Μαρόπουλου)
6/1/71 ΑΕΚ-Ατρόμητος Πειραιά 5-0 (Κύπελλο Ελλάδας)
6/1/74 AEK-Παναχαϊκή 1-1 (Α’ Εθνική –μεγάλες χαμένες ευκαιρίες από τον Μίμη Παπαϊωάννου για το γκολ της νίκης στο β’ μέρος)
6/1/80 ΑΕΚ-Λάρισα 4-2 (Α’ Εθνική –Ιντζόγλου, Μπάγεβιτς, Τάσος και Μαύρος τα γκολ σε έναν αγώνα που είχε κριθεί από το 52’)
6/1/85 Δόξα Δράμας-AEK 0-0 (Α’ Εθνική)
6/1/91 Παναχαϊκή-AEK 0-2 (Α’ Εθνική –τρεις μήνες αήττητη εκτός έδρας η ΑΕΚ που είχε μαζέψει περισσότερους βαθμούς μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια)
6/1/07 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0 (Α’ Εθνική –ξεκίνημα β’ γύρου με οδυνηρή ήττα που διέκοψε αήττητο σερί 10 αγωνιστικών)
6/1/08 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 2-1 (Α’ Εθνική -το ματς που θα μπορούσε να το πάρει η ΑΕΚ στα χαρτιά λόγω της αντικανονικής συμμετοχής του ποδοσφαιριστή των αντιπάλων Φυτανίδη, αλλά δεν το έκανε)
6/1/16 Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-1 (Κύπελλο -με γκολ του Βάργκας η ΑΕΚ πέρασε από τη Λιβαδειά, στο πρώτο ματς για τη φάση των "16", συνεχίζοντας μόνο με νίκες στη διοργάνωση, την οποία στο τέλος κατέκτησε)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Που την έβαλες την ντουντούκα στο 2ο γκολ του Σκόκο ρεεε? Κάπου πάει το βρωμομυαλό μου!!
Σκοκο γυρνα πισω ή εστω τηλεφωναααα
Τι ηδονη;;;
Πολύ κακή χρονιά τότε αγωνιστικά και με πολλά προβλήματα οικονομικά.Η μόνη χαρά εκείνης της σεζόν το μεγάλο μάγκικο διπλό στον Πειραιά με τον τεράστιο Σκόκο.Και μια νίκη στα πλέι οφ με τον γαύρο στο ΟΑΚΑ που έβγαλε 5ο τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.
Από εκείνη την ΑΕΚ που είχε κάποιες πολύ καλές μονάδες,μόνο ο Σκόκο θα έπαιζε βασικός στη σημερινή ΑΕΚ.Τζιμπούρ και Μπλάνκο σε καμία περίπτωση δεν θα έπαιρναν τη θέση του Λιβάγια και του Αραούχο.Ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σκόκο ίσως.Ο Αραούχο το δεξί μπακ δεν θα ήταν βασικός με τον φετινό Μπακάκη.
ξαναείδα τα στιγμιότυπα και τρελάθηκα πάλι .....τι έχουμε ζήσει ρε γμ την παράγκα τους ...μιλάμε για τιποτένια σκουλήκια ...μαφίοζους ...απατεώνες ...εγκληματίες ...οτι και να πεις είναι λίγο ...και το Χειροτερο ...ήταν ΠΟΛΛΟΙ....από δημοσιογραφους δικαστές πρόεδρους ποδοσφαιριστές πολιτικούς επιχειρηματίες αλήτες ναρκομανεις ..μιλάμε για το Χειρότερο πρόσωπο της Χειρότερης στιγμής της Ελλάδας ...πολιτιικά και ποδοσφαιρικά........ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ αυτή την ομάδα ......ΒΡΩΜΑΕΙ
(το πολιτικά δεν το πάω με κόμματα ...το πάω με το αποτέλεσμα που ήταν χρεωκοπία)
Παντελονάτη νίκη απέναντι σε 15 παίχτες. Τριτσώνη από τότε σε έχω σταμπάρει. 4-1 έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Αλλά οι gayroi είναι τυχεροί όπως πάντα. Αυτοί με μια φάση σου κάνουν γκολ κι εμείς θέλουμε 5 κλασσικές φάσεις για να κάνουμε ένα γκολ. Σε ένα μήνα θα έχει μεγαλύτερη τσαπου
ΠΑΙΚΤΑΡΑ!!
ΥΣ Η ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ.
ΝΤΡΟΠΗ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΑΛΛΑ ΚΗΔΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ...ΚΟΛΙΒΑ
Ο αμυντικός Νάτσο Σκόκο... Και έχει φάπα στο μέλλον που θα πείτε τερματοφύλακα τον Αραούχο
τι γκολ τους μετρήσανε... τι μετάδοση ήταν αυτή...ω Θεέ μου τι έχουμε περάσει... Μακάρι η χούντα τους να έληξε οριστικά!
τοσα μα τοσα χρονια ου βλεω τις γκολαρες του Σκοκο σκευτομαι ακριβως τα ιδια με αυτα που γραφεις.
Πολύ πολύ μεγάλος παιχτης...
Αδέρφια ήμουν στην θύρα 8 στο κολωτηγανο με τον γαμπρό μου. Στην ευκαιρία που Τζιμπούρ έκανε τα δικά του και έχασε το Τετ α Τετ από τα νεύρα μου σηκώθηκα να ηρεμήσω και μέχρι να γυρίσω κάπου εκεί γι μετα η φάση που μετά το πρωτάθλημα στα χαρτί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο μέτρησε και γκολ στα χαρτιά. Γυρνάμε πίσω βάζει τα γκολ η ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ και πρώτη φορά στην ζωή μου να Μην μπορώ να χαρώ γκολ Νίκη Με το γκέι. ΣΥΓΝΩΜΗ αν σας κούρασα αλλά νοιώθω μεγάλη περηφάνεια που ήμουν μέσα σε αυτή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ την σπουδαία νίκη απέναντι στο παρακράτος. Θεέ μου τόση χαρά συγκίνηση μόνο αυτά τα τρία μαγικά γράμματα μπορούν να δώσουν.ΑΕΚ.......
A-ΞΕ-ΧΑ-ΣΤΟ ΜΑΤΣ!!!
Αγαπημένη μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
............... Το άγαλμα του "κηπουρού"
Παρουσιάστηκε σε πρώτη επίσημη πρεμιέρα ..................
Τι να λέμε τώρα...Σκόκο...
"Φοβερό γκολ από τον αμυντικό τον Σκόκο". Τα έχασε με το γκολ κατά της αγαπημένης του ομάδας ο κύριος.
Ο Πουρουπουπου δεν ηταν στην περιγραφη, ή κανω λαθος...;
Ο κατσαρος.
μνημείο εμετικής τηλεοπτικής μετάδοσης.............