Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μπενζεμά, Μπεν Αρφά οι επόμενοι

Συνεχίζει να απασχολεί το «ροζ» σκάνδαλο την εθνική ομάδα  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην αστυνομία κλήθηκαν να καταθέσουν ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά και ο επιθετικός της Μαρσέιγ Χατέμ Μπεν Αρφά σχετικά με το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν, Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής πλήρωσε «call girl» προκειμένου να κάνει σεξ μαζί του ωστόσο αργότερα αποδείχθηκε πως το κορίτσι ήταν ανήλικο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φρανκ Ριμπερί έχει παραδεχτεί πως εκείνος ήταν που είχε έρθει σε ερωτική επαφή με το 17χρονο «call girl» την στιγμή που τόσο ο Μπεν Αρφά όσο και ο Καρίμ Μπενζεμά, δια του εκπροσώπου, του ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ