Οι άνθρωποι της Τουλούζ παρακολούθησαν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης έχοντας στραμμένο το ενδιαφέρον τους στον Ράφικ Τζιμπούρ. Η δυναμική επιστροφή του Γαλλοαλγερινού επιθετικού της Ενωσης από τον Ιανουάριο με τα τέσσερα γκολ και τις τρεις ασίστ σε 13 συμμετοχές έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον των Γάλλων που ψάχνουν για επιθετικό μετά το τέλος της σεζόν. Και αυτό γιατί πιθανόν αποχωρεί από την γαλλική ομάδα ο Αντρε Πιέρ Γκιγκνάκ.
Η Τουλούζ μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να καταθέσει άμεσα πρόταση στην ΑΕΚ για τον Τζιμπούρ, ώστε να προλάβει το Μουντιάλ του 2010 όπου θα συμμετάσχει ο 26χρονος σέντερ φορ της Ενωσης με την εθνική Αλγερίας. Ο Τζιμπούρ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μέχρι το 2011.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!