Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 64 ετών ο πρώην πρόεδρος του Νέου Πανιωνίου, Μιχάλης Σταματελάτος. Ο εκλιπών βρέθηκε στον προεδρικό θώκο της ομάδας από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 μέχρι και τις αρχές αυτής του 1990.
Ο Σταματελάτος είχε εμπλακεί-ως υποδιευθυντής της Λαϊκής-Ιονικής Τράπεζας σε υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση, αν και τα χρήματα δεν αποδείχτηκε πως ήταν για προσωπικό του όφελος. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 16:30 στην Αγία Φωτεινή και εν συνεχεία θα «αναπαυθεί» στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
