Μια ομάδα ανήλικων αγοριών συνελήφθησαν στην Ινδία καθώς αποκαλύφθηκε ότι βίαζαν επί πέντε μήνες ένα κοριτσάκι οχτώ ετών σε μια φρικιαστική υπόθεση στην οποία θύτης ήταν ακόμα και ένα αγόρι έξι των.
Η ομάδα των ανηλίκων εκτός από τον εξάχρονο, απαρτιζόταν από έναν εννιάχρονο, έναν 10χρονο, έναν 12χρονο και έναν 18χρονο, ο οποίος θεωρείται και ως ο αρχηγός της ομάδας που ξεγέλασε το μικρό κορίτσι με λίγα γλυκά και την παγίδευσε σε ένα διαμέρισμα όπου της επιτέθηκαν όλοι μαζί.
Τα βασανιστήρια του μικρού κοριτσιού αποκαλύφθηκαν όταν η 8χρονη παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι με αποτέλεσμα ο πατέρας της να την πάει σε γιατρό.
«Ο πατέρας την πήγε στο γιατρο, ο οποίος μετά την εξέταση ζήτησε να έρθει στην κλινική και η μητέρα αφού κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν εμφανίστηκε και η μητέρα ο γιατρός τους αποκάλυψε ότι το παιδί τους είχε πέσει θύμα βιασμού» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στους Times of India.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το κορίτσι και τα πέντε αγόρια ζούσαν στην ίδια περιοχή ενώ με τους τέσσερις ανήλικους πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο.
Όπως είπε στους αστυνομικούς η 8χρονη τα πέντε αγόρια την πήγαιναν σε ένα διαμέρισμα και εκεί ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους ακόμα και στην ταράτσα.
Τα πέντε αγόρια κατηγορούνται για βιασμό και αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο.
Οι βιαστές και η κοπέλα ζουν στην ίδια περιοχή και μάλιστα η 8χρονη πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τους υπόλοιπους ανηλίκους
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
