Με εντελώς αιφνιδιάστικο τρόπο, ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή «Ελληνοφρένεια» κόβεται από τον ALPHA.
Την ανακοίνωση έγινε στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Twitter.
Αναφέρει συγκεκριμένα η ανάρτηση της εκπομπής: «Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV !Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί&μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό.Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια.Ραντεβού στα Γουναράδικα».
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι της εκπομπής ενημερώθηκαν ότι σταματούν μόλις είχαν τελειώσει με το γύρισμα και το μοντάρισμα της τελευταίας εκπομπής!
Από την πλευρά του ALPHA οι λόγοι φαίνονται να κρύβονται στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σύμφωνα με το κανάλι δεν ξεπερνούσαν το 10% φέτος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Oχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
....σταματούν μόλις είχαν τελειώσει με το γύρισμα και το μοντάρισμα της τελευταίας εκπομπής!.....
Άλλες εποχές. Απίστευτο.
Η Ελληνοφρένεια ΖΕΙ!!!
Όχι φίλε δεν ζήσει ευτυχώς γιατί μας γέμισαν μπαρουφες
Η αναρτηση απο μονη της ειναι τραγικη.Η δε δικαιολογια του Alpha περι τηλεθεασης,ειναι μια μπαρουφα κ μιση.Πρωτα συνεργαζεσαι να βελτιωσεις την εκπομπη κ αν δε περπατησει οκ τη κοβεις αλλα οχι ετσι.Συνολικα ειναι για γελια το θεμα.Κι απ τις δυο πλευρες.