SUPERLEAGUE– 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕΚ – ΚΕΡΚΥΡΑ 3-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θανάζης Σέζος
Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε… Με χαρακτηριστική άνεση ξεπέρασε το εμπόδιο της Κέρκυρας η ΑΕΚ, που ήταν σοβαρή και συγκεντρωμένη, φτάνοντας εύκολα στο τελικό 3-1. Η Ένωση κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους «Φαίακες» σε ένα ματς-μονόλογο και με σούπερ Παναγιώτη Κονέ που πέτυχε το πιο όμορφο τέρμα της αναμέτρησης με άπιαστο σουτ, έφτασε στην επικράτηση που την φέρνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Παρά τις απουσίες και τις ιδιαιτερότητες της ημέρας λόγω κλήρωσης, τα παιδιά του Χιμένεθ έδειξαν από το ξεκίνημα το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν το ματς, καθαρίζοντας επί της ουσίας από το πρώτο ημίχρονο με το 2-0 του Κονέ. Ο Παναγιώτης αναδείχτηκε MVP του ματς και δικαίως, καθώς (πέρα από τη ζωγραφιά το 2-0) έκανε σούπερ παιχνίδι με τρεξίματα και βοήθειες ανασταλτικά – οργανωτικά – εκτελεστικά, ενώ από τα πόδια του ξεκινούσαν οι περισσότερες επιθέσεις του άξονα. Κίνδυνος – θάνατος ο Αραούχο που εκτέλεσε τον Γιαννακόπουλο για το 3-0, δεν πιανόταν ο Λάζαρος που έχει την προσπάθεια για το 1-0 με το αυτογκόλ του γκολκίπερ της Κέρκυρας, όργωσε το γήπεδο ο Μπακάκης. Κινητικός και Κλωναρίδης που δημιούργησε πολλά ρήγματα από τα άκρα στην αντίπαλη άμυνα, δεν υστέρησε κάποιος σε μια πειστική εμφάνιση για την ΑΕΚ που νίκησε και τις πολλές ελλείψεις, ενώ πήρε χρόνο ο Γιακουμάκης που πάλεψε. Αυτό που δεν μπορούσε να νικηθεί με τίποτα ήταν η απόφαση – φάντασμα του Σέζου ο οποίος στο τέλος δίνει πέναλτι – μαϊμού σε βουτιά του Νούνες και βγάζει κάρτα στον Κονέ που βρίσκεται μισό μέτρο από τον αντίπαλο του. Ο διαιτητής ήταν δίπλα στην φάση αλλά πήρε μια τραγική απόφαση, ενώ τα λάθη του δεν περιορίστηκαν εκεί καθώς άφησε το σκληρό παιχνίδι της Κέρκυρας ατιμώρητο χάνοντας την μπάλα στον πειθαρχικό έλεγχο.
Με την ΑΕΚ να επιβάλει το παιχνίδι της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του αγωνιστικού χώρου, κύλησε το πρώτο 45λεπτο στο ΟΑΚΑ. Αν εξαιρέσουμε μια φάση που δημιούργησε η Κέρκυρα στο 6’ με τον Επστάιν στο «παγωμένο» ξεκίνημα, από εκεί και πέρα η Ένωση ήλεγξε απόλυτα την κατάσταση και ήταν μονίμως σε θέση επίθεσης, απέναντι σε μια ομάδα που αμυνόταν στο μισό γήπεδο. Η ΑΕΚ με την γνωστή μεταμόρφωση στη διάταξη του 4-2-3-1, που μετατρεπόταν ουσιαστικά σε 3-4-1-2 όταν έκανε επίθεση, προσπάθησε να κυκλοφορήσει γρήγορα την μπάλα και να βρει διαδρόμους προς την εστία του Γιαννακόπουλου πότε από τα άκρα και πότε από τον άξονα. Η υπεροχή των παικτών του Μανόλο καρποφόρησε στο 12’, όταν ο Κλωναρίδης έκανε σέντρα από αριστερά, ο Λάζαρος με διπλή προσπάθεια προσπάθησε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο ο οποίος αρχικά με εντυπωσιακό τρόπο είπε όχι, αλλά άθελα του ο γκολκίπερ της Κέρκυρας βρήκε την μπάλα με το τακούνι και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Αυτή η εξέλιξη έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ΑΕΚ, που έδιωξε και όποιο άγχος είχε και έπαιξε γρήγορο ποδόσφαιρο με σημείο αναφοράς τον Κονέ που ξεκινούσε πολλές επιθέσεις από τον άξονα και τις συνεργασίες των Λάζαρου – Γκάλο από δεξιά. Η εικόνα του ματς ήταν πως… το δεύτερο γκολ «ψηνόταν» στο ΟΑΚΑ, με την Ένωση να πολιορκεί την Κέρκυρα που δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και αμυνόταν μαζικά. Και έτσι έγινε, αφού στο 38’ ο Κονέ κατέβασε την μπάλα υπέροχα και με υπέροχο σουτ την έστειλε εκεί που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Γιαννακόπουλος για το 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Με φάση για την Κέρκυρα ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ (ένα σουτ του Μπαλάφα στο 46’ όπου ο Τσιντώτας ήλεγχε), αλλά από εκεί και πέρα το ματς είχε μόνο… ΑΕΚ. Η Ένωση πάτησε γκάζι, ήταν κεφάτη στο παιχνίδι της και στο 53’ έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ από ωραία συνεργασία Αραούχο – Λάζαρου, με τον Γιαννακόπουλο να προλαβαίνει τελευταία στιγμή το παράλληλο γύρισμα του δεύτερου. Εκεί που δεν θα μπορούσε να είχε απάντηση ο γκολκίπερ της Κέρκυρας ήταν στο 56’ ,όταν η μπάλα έφτασε στον Αραούχο κι αυτός με τρομερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής την έστειλε στην αριστερή γωνία του Γιαννακόπουλου για το 3-0. Αυτή η εξέλιξη και το τρίτο γκολ έδωσε ακόμα καλύτερο ρυθμό και διάθεση στο παιχνίδι της ΑΕΚ που δεν σταμάτησε να ασκεί πίεση στην Κέρκυρα και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Το πιο θετικό απ’ όλα ήταν σίγουρα η εικόνα του Κονέ ο οποίος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στον άξονα με πολλά τρεξίματα και πρωτοβουλίες, ενώ όλη η ομάδα έδειξε διάθεση και αυτοματισμούς παρά τις απουσίες. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μανόλο Χιμένεθ αντικατέστησε τον Λάζαρο για αν του δώσει ανάσες και πέρασε στο ματς τον Γιακουμάκη που αγωνίστηκε στην επίθεση με τον Αραούχο δείχνοντας κι αυτός ότι ανεβαίνει σιγά σιγά. Λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε και ο Σιμόες με το ματς σιγά – σιγά να «σβήνει» και την ΑΕΚ να κατεβάζει ρυθμούς. Η Ένωση δημιούργησε μια-δυο επικίνδυνες καταστάσεις στο τελευταίο τέταρτο όπου πέρασε και ο Γιούσης αντί του Μπακασέτα, αλλά το ματς ολοκληρώθηκε με την Κέρκυρα να απειλεί με καλό σουτ του Μπάουμαν (όπου ο Τσιντώτας με εντυπωσιακή επέμβαση) και τελικά να πετυχαίνει το 3-1 στο 88’ με πέναλτι-μαϊμού που κέρδισε και εκτέλεσε ο Νούνες. Για την ακρίβεια ο Νούνες βούτηξε μέσα στην περιοχή με τον Σέζο να κάνει λάθος και να βλέπει πέναλτι και κίτρινη στον Κονέ που δεν ακούμπησε ποτέ τον αντίπαλο του.
ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Σιμόες (71’ Αϊντάρεβιτς), Κονέ, Κλωναρίδης, Λάζαρος (62’ Γιακουμάκης), Μπακασέτας (77’ Γιούσης), Αραούχο.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Γκόμες, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Σιόντης, Σπίνουλας, Αναστασίου (58’ Ντιόγκο), Μπαλάφας (71’ Αρτυματάς), Επστάιν (46’ Νούνες), Μπάουμαν.
Το aek365 ήταν στο Στάδιο και σας μετέφερε παραλειπόμενα και LIVE τον αγώνα
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Να μην ξαναπαίξουμε Δευτέρα, δεν μπορεί ο κόσμος να έρθει...
Αδερφέ οποίος δεν θέλει να ζυμώσει,δέκα μέρες κοσκινιζει...κ του φταίει η Δευτέρα,η Τρίτη,η Πέμπτη κ το Σάββατο ..
Ωραια,επομενως το Σαββατο να μην περιμενουμε κατω απο 20.000.
Μπράβο σας...γυρίστε τη πλάτη στην ομάδα , βρείτε δικαιολογίες περί Δευτέρας (με κλειστά τα μαγαζιά την ώρα του αγώνα κ τον περισσότερο κόσμο στις 7 το απόγευμα να έχει σχόλασει από τη δουλειά του ,το ότι είναι εργάσιμη μέρα μόνο εύκολη δικαιολογία είναι για όποιον ψάχνει να τη βρει),περί "ακριβών" εισιτηρίων για τις καλές θύρες (με τα εισιτήρια στα 10 κ 5 ευρώ μόνο μια ακόμη φτηνή δικαιολογία είναι) η να φταίει η καρτα φίλου της ΑΕΚ μετά από 4 μήνες από τη στιγμή που βγήκε ...Κι ύστερα βγείτε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα ραδιόφωνα κ στα σάιτ να γράφετε για τον Μελλισανιδη που δεν έφερε τον Χ παιχταρα κ δεν σπρώχνει λεφτά στην ομάδα κ έχει καβούρια στη τσέπη όταν εσείς δεν δίνετε ούτε 5 ευρώ,για να δείτε μια ΑΕΚ που αν μη τι άλλο ,μπαλιτσα παίζει καλή ,πρώτη είναι, αήττητη κ με πρόκριση στην Ευρώπη είναι κ οι παίχτες κ όλοι τους στην ομάδα,μόνο αδιάφοροι δεν δείχνουν κ μόνο για έλλειψη πάθους δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς... Λυπηρό πραγματικά αυτό το φαινόμενο κ σίγουρα,όχι αντάξιο της ΑΕΚ γενικά αλλά ειδικά της φετινής ΑΕΚ...
Μαγκες θα πατησετε καθολου γηπεδο;
Αδερφέ δεν μπορώ να κάνω κάθε σκέψη ταξίδι από Βέλγιο για την ομάδα δυστυχώς. Πάω μόνο στα ευρωπαϊκά.
Αδερφέ όσοι γράφουμε για την ΝΤΡΟΠΗ αυτή η ΑΕΚ να παίζει μπροστα σε 10.000 κόσμο σαφώς κ δεν το λεμε για τα αδέρφια μας στη ξενιτιά η στην επαρχία,που δυστυχώς,η πράξη δείχνει ότι έχουν πιο πολύ αγάπη για την ΑΕΚ από τον κόσμο που την έχει δίπλα του κ πλέον δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ όταν η πλειοψηφία των εισιτηρίων είναι σε τιμές ενός καφέ στην καφετέρια η μιας μπίρας... Δυστυχώς .
Θεωρω το οτι ειχαμε 6.000 χθες ντροπη για τον κοσμο της ομαδας.Με τον Απολλωνα κατω απο 20.000 ειναι αποτυχια.Καποια στιγμη πρεπει να γινει και μια κριτικη στον κοσμο,ο οποιος δε στηριζει την ομαδα.
Φιλε και την πρωταθληματική ΑΕΚ του μελισσανιδη 7 με 8 χιλιάδες την ακολουθούσαν σε τετοια παιχνιδια.. δες το βιντεο της εφταρας το 93 με την κορινθο σε διπλανό βιντεο για να παρεις μια ιδεα.. βεβαια οταν ανοίξει ο καιρός και η ομαδα ειναι μπροστα και παει για πρωταθλημα θα δεις καποιες κυριακες με λιακάδα και σαραντάρες.. παντα ετσι ηταν ο κοσμος της ΑΕΚ.. μην σε μπερδεύει η περίοδος με τον ντεμη που εκεινη η τριετεία ηταν κατι το διαφορετικο και ηταν η μονη φορα που ο κοσμος της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ στήριξε ουσιαστικά μια προσπαθεια..
Χα, χα, σωστός. Παραλίγο να παρκάρω στην είσοδο της θύρας. Ο ορισμός του τρεις κι ο κούκος. Κι ύστερα δεν μας κάνει ο Αιντάρεβιτς και θέλουμε καλύτερο.
είδα σήμερα τα στιγμιότυπα του μπάοκ και πραγματικα δεν καταλαβαινω τα σχολεια που βλεπα χθες για το τελειο ροστερ του.. ρε πατε καλα;; δύο γκολ απο ατομικες προσπαθειες του ιδιου παικτη, ενα πεναλντι κι ενα με κοκκινη στην ηδη παραδομενη αμυνα του παο.. ειναι ντροπιαστικη αυτη η μιζερια που μας διατρεχει!
Για μενα το βασικο ειναι να καληφθει το κενο του Γιοχανσον μ εναν παικτη αντιστοιχης κλασης και να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ρθει ενα εξτρεμ-φωτια να ταίζει της παικταρες που χουμε επιθεση! οσο γι' αριστερο μπακ/δεκαρι ας φερει κι απο Ελλαδα.. στο κατω κατω ο Κονε ανεβαινει και με την πιθανοτητα προσθηκης του αυστριακου πιστευω δεν χρειαζομαστε Μασουντ.. υπαρχει και Μπακασετας που ψιλοβγαζει τη θεση.
Ηρθε η ωρα για μασουντ ροτσα και πρεπει ο τιγρης να παρει αλλα 2 μεγαλα ονοματα
Αφου παρει τις ονοματαρες τις δυο που ανεφερες,να παρει και αλλα δυο ιδιου βεληνεκους;
Ααα και για να μη ξεχασω οσο και να ξενερωνετε, αυτη τη στιγμη ,για το μεγεθος Μασουντ που δε σας κανει,ειναι μεταγραφη πολυ χαμηλου ρισκου,οικονομικα και αγωνιστικα,ο παικτης πλησιαζει στο αγωνιστικο στυλ του μανταλου που δεν τον εχουμε,ειναι εγκεφαλικος παικτης με καλη ντριπλα και καθετη πασα,με τις ευλογιες του μανολο θα τον παρουμε θα βοηθησει 1000% για οσο χρειαζεται μεχρι να επιστρεψει ο πετραν.6 μηνες με οψιον για 1 χρονο ..
Πρωτο παιχνιδι επιτελους που μου αρεσε ο κλωναριδης.Αυτη ειναι η θεση του στον ασβεστη,ειναι αθλητικος, ταχυτατος, με αντοχες ,μαρκαρει, μπαλα δε ξερει πολυ ,δεν ειναι ηγετης οπως ο λαζαρος αλλα ειναι τιμιος.Ο δε Κονε εχει ενα βρωμοποδαρο..μα τι σουταρες πιανει αυτο το παιδι..
Πάμε γερά πρώτοι μέχρι το τέλος .Διπλό μέσα στο Καραϊσκάκη να τους δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό πλέον στο ποδόσφαιρο.Τιγρη παρτους σβαρνα.
Μπράβο στην ομάδα. Ο πόλεμος από την κλασσική βόθρο παράγκα, αλλά και τους νέους φερελπιδες χαζοπαραγκαρχες θα χειροτερέψει. Ο διαιτητής ήταν επικίνδυνος.
δεν γινεται η ομαδα να ειναι μεσα σε ολους τους στοχους της και μαλιστα πρωτη και το γηπεδο να εχει 7 8 χιλιαδες με 5 ευρω εισιτήριο... η ομαδα χρειαζεται υποστηριξη!
Είναι σαφές οι εντολές που έχουν πάρει το ίδιο έγινε και με πλατανια και με λειβαδια και απόψε όταν βλέπουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν βαθμολογικά την ΑΕΚ χτυπάνε στο ψαχνό με την ανοχή των διαιτητών που τους αφήνουν ατιμώρητους σε δολοφονικά μαρκαρίσματα καλώ τον τίγρη να πάρει μέτρα όσο περνάει ο καιρός και είμαστε μπροστά ο βρώμικος πόλεμος θα δυναμώνει προστατέψτε αυτή την ομάδα είναι κρίμα
* σαφείς
Κονέ τι παλτό είναι αυτό ούτε σουτ έχει ούτε κίνηση στο χώρο παλτό παλτό επειδή έπαιξε Ιταλία και έβγαλε ματιά εδώ είναι Ελλάδα! Νέος Λάζαρος ο κονε για όσους τον απαξιωναν . με το καλό οι μετεγραφες πρέπει να ναι μασουντ ο αυστριακός ερνανι και τον χατζησαφι και το καλοκαίρι δεν παίρνεις κανέναν.
Μονο κορυφη τιποτα λιγοτερο για αυτον τον συλλογο για παντα και στο ρελαντι
Απο δω και στο εξής μετρανε μονο οι νικες.
Πρεπει ο κοσμος να ξεσηκωθεί και να στηρίξει την προσπαθεια.
Οι αλλοι οι κομπλεξικοι πανηγυρίζουν που ειναι τρίτοι και εμεις ολο κατι βρισκουμε να γκρινιαξουμε....
Δε γινεται ρε φιλε η ομάδα να παιζει παντα καλα και να εχει και 8 βασικους εξω, αν προσθέσουμε Λοπεζ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και Γαλανο!! Ποιος το κανει;;;
Η ομαδα επιτέλους δειχνει υγεια, είναι κορυφη, φτιαχνει γηπεδαρα και κάνει εξαιρετικη Ευρωπαϊκή πορεία.
Τι αλλο θελουμε δηλαδη;;;
Συμφωνω οτι ο Αϊνταρεβιτς μπηκε και η ομάδα εκατσε, οτι ο Γκαλο ηταν χαλια και ο Κλωναριδης δεν αποδιδει τα αναμενομενα ακομα, αλλα η ομαδα παει τρενο!!!!
Μετα τις καλες προσθηκες που θα γινουν πιαστε μας....
Τέλος!!!
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
Πολύ σωστός!!
Μπραβο στην ομαδα αλλη μια σημαντικη και ευκολη νικη για το πρωταθλημα.Πολυ καλη εμφανιση απ τον κονε που βοηθησε πολυ δημιουργικα την ομαδα σημερα εν αντιθεση με τον μπακασετα ο οποιος δεν προσφερε τιποτα και εκοψα πολλες επιθεσεις μας κιολας καθως υστερει στην τελικη πασα και σε δημιουργια.Κινητικος ο κλωναριδης χωρις να πραγματοποιησει απιστευτη εμφανιση τουλαχιστον εδειξε καποια πραγματα.Σταθερος ο τσιντωνας,ο αινταρεβιτς δεν θα πρεπει να βρισκεται καν στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποστολη.Τελος πιστευω στον Γιακουμακη παρ ολη την γκινια και την αφλογιστια του μεχρι τωρα ειναι ενα πολυ ταλαντουχο παιδι που δουλευει σκληρα και μακαρι να μας το αποδειξει οσο το δυνατον πιο συντομα!
Ολα καλα και ομορφα..
Για την διαιατησια μηπως πρεπει να μιλησουμε λιγο..
Σεζος, ΕΠΣ Κιλκις αυτο τα λεει ολα νομιζω...
Καλο βραδυ..
Σιμοες έξω αινταρεβιτς μέσα. Δηλαδη βγενει αυτός που κάνει και τα παραπάνω, και μπενει αυτός που δεν κάνει καν τα βασικά του χαφ. Ας πάρει και τον κλωναριδη και στο καλό αυτή η ΑΕΚ δεν τους χωράει.
Ρε παιδιά δεν κράζει που έβγαλε σιμοες αλλά αναφέρεται στην τεράστιο διαφορά που υπάρχει μεταξύ τον δυο παικτών
Ελπίζω να τρολαρεις ψυχιατρε. Αν όχι, σου συνιστώ να μιλήσεις με κάποιον συνάδελφο σου.
Αναφερομαι στην διάφορα που έχουν μεταξύ τους οι παίχτες παιδιά μην βαράτε. Ίσως δεν το διατυπωσα σωστά. Σαφώς και πρέπει να πάρει ανάσες ο άνθρωπος αλλά είναι να μην σε πιάνουν τα νευρά σου με τον αινταρεβιτς? Τες πα
Άλλαξε χάπια ψυχιατρε...
ρε φίλε ήμαρτον.. στο 70 με 3-0 για πιο λόγο να κρατήσεις Σιμόες;;;;;;;; Έναν καλό λόγο δώσε..
Για 1δις dislikes είστε ρε με αυτά τα άμπαλα σχόλια που κάνετε.. καλά κάνει και βάζει τον άμπαλο ας τρέξει λίγο κι αυτός ας κουραστεί.. ο άλλος μισή σεζόν τρέχει όσες περισσότερες ανάσες παίρνει τόσο θα παραμένει πιο φρέσκος.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σταματήστε πια να κάνετε άμπαλα σχόλια..
Πρώτον αμπαλος είσαι. Δεύτερον στεναχώρια μεγάλη μου τα like και τα deslike. Τρίτον δεν κάνω κριτική στον μανολο που ξέρει καλύτερα από σένα και εμένα ποιον να βάλει, αλλά την χαώδης διαφορά που έχουν οι 2 παίχτες.
* την χαώδη διαφορά
φαίνεται απ το σχόλιο σου ποιος είναι άμπαλος.. και στην τελική με επιβεβαίωσε κιόλας για τον λόγο που έβγαλε τον σιμόες με τις δηλώσεις του.
άμα δεν καταλαβαίνετε τι βλέπετε και τους λόγους που γίνονται κάποιες αλλαγές καλύτερα μη σχολιάζεται για τις συγκεκριμένες αλλαγές.. πείτε κάτι άλλο.
Διάβασε σε παρακαλώ τι έχω γράψει παρακάτω έλεος ρέ φίλε δηλαδή. Καλά έκανε και τον έβγαλε δεν είπε κανείς το αντιθετο απλά ξανά λέω κάνει τόσα πολλά πράγματα ο σιμοες που όποιον και να βάλει στην θέση του Η διαφορά είναι χαοτική. Προσεξε καλά τι γραφω και μην κάνεις επίθεση ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ είμαστε.
Λαθος ωρα εκοψες τα dislikes ρε aek365...
Ειναι δυνατον να γκρινιαζεις γιατι εβγαλε για να ξεκουρασει τον Σιμοες?
Το μοναδικο ουσιαστικα 6ρι που εχεις? Τι να πω ρε συ.Τοση αμπαλοσυνη?
Επιτέλους το DNA μας θυμίζει ΑΕΚΑΡΑ από τα παλιά !
Στη κορυφή.. Ναι! Εκεί που της αξίζει, εκεί που δεν της επέτρεπαν για χρόνια να είναι! Άντε γειά ρε γατάκια
Ευγε...Παμε δυνατα...Φετος γινονται ομορφα πραγματα...Η γκαντεμια γκαντεμια με τους τραυματισμους αλλα η ομαδα εχει γινει...ΟΜΑΔΑ.Τελος.
Με συνοπτικές διαδικασίες...
Σιμοες όλο το κέντρο μόνος του, επειγόντως κάποιος να τον ξεκουράζει... Φοβερός και ο Μπακακης, δεν έχασε μονομαχία και στο 83' κάνει μια κούρσα και τους περνάει όλους σαν σταματημενους!!
Αυτό έθιξα πιο κάτω φίλε αντίσιμοες δεν υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, να τον έχει ο θεός καλά γτ ακόμα και οι υπόλοιποι παίχτες παίζουν με μεγαλύτερη άνεση όταν είναι μέσα
Αινταρεβιτς κλονα δεν κανουν για ΑΕΚ.υγ Πολυ λιγος κοσμος στο οακα ειμαστε στους 32 κ 1 στο πρτ τι αλλο θελουμε ελεος
Προς ολα τα τρολλακια των κουληδων βορρα & νοτου
Η ομαδα σημερα επαιζε χωρις:
Λιβαγια
Μανταλο
Γιοχανσον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Λοπεζ
Μπαρκα
Βρανιες
Τσοσιτς
Χωρις 7 παικτες της βασικης της εντεκαδας και με Λαμπροπουλο οχι 100% ετοιμο...
Μπραβο ρε Μανολο...Ειναι κυριως δικο σου κατορθωμα αυτο
Τον Μπάρκα τι τον αναφέρεις;
Αντι για ανέστη κατα λάθος εγραψες Μπάρκα...
Δεν εκανα κανενα λαθος αδερφε... Ο Μπαρκας ερχεται απο τραυματισμο και ειναι ανετοιμος.Ο Ανεστης απο επιλογη του ειναι εκτος 18αδας..Μην μπερδευεσαι
Μπράβο ρε φίλε και ο Μπάρκας έχει τα φόντα να γίνει βασικός!
Θα ηθελα να μιλησω για την ομαδα μας,ομως πιο σημαντικο ειναι αλλο.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ ΠΟΤΕ!!!!...ΣΚΟΥΠΑ - ΤΩΡΑ!!!
Συμφωνω για τον διαιτητη οχι γτ θεωρω οτι ηταν βαλτος αλλα ο ανθρωπος δεν κανει ουτε για τα τοπικα,επισης ελπιζω να μην ξαναδουμε αινταρεβιτς περα απο αμπαλος πλεον ειναι κ αδιαφορος!
Ολοι καλοι ειδικα ο αραουχο
Το "πέναλτι" σήμερα μπροστά στα μάτια του κόρακα μάλιστα, ήταν μήνυμα και μάλιστα ξεκάθαρο!
Πρέπει να απαντηθεί όπως πρέπει, γιατί αλλιώς δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα στην συνέχεια. Σφίγγουν οι ...κ@λοι γενικώς και τώρα θα φανεί πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Ελπίζω οι φύλακες να έχουν γνώση γιατί αλλιώς πρωτάθλημα δεν...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΥΓ: Μπράβο σε Μανώλη και ομάδα. Καθάρισαν την μπουγάδα όπως έπρεπε σε μια μέρα που όλοι είχαμε το μυαλό μας αλλού. Κέρδος ο Κονέ. Προχωράμε...
κριτικη μονο για το εβδομήνταπεντάλεπτο.. καλη, σοβαρη εμφανιση παρα τις απουςιες και ευκολη επικράτηση.. πρωτο ολοκληρο ενενηντάλεπτο για τον κονε.. ο παικτης πατάει καλα και βρισκει την φόρμα του.. για εβδομήντα λεπτα ειχε καλο ρυθμο και ηταν ο πιο παραγωγικός.. νομιζω πως ασχετα ποιον θα παρουμε μετα απο δυο τρια παιχνιδια την θεση αντι μανταλου την εχει καπαρωμένη ο παναγιωτης.. αραουχο καθε παιχνιδι και καλυτερος.. ωραιο το σουτακι.. στριφογυριστό που λεγαμε παλιά..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κλωναριδης ανεβασμένος και οποιος δεν το βλεπει μεροληπτεί.. παικτης που εχει ταχυτητα αργα η γρηγορα θα βρει την φόρμα του και θα βοηθήσει.. δεν χάνεται.. μπακασετας.. μια απο τα ιδια.. εχει στοιχεια που μπορει να βοηθήσει την ομαδα και που προς το παρόν δεν τα αξιοποιεί.. και λογω ταχύτητας μπλοκάρεται κιόλας.. προς το παρόν το μονο συν που παιρνει η ομαδα απο τον μπακασετα ειναι το σωστο και αποτελεσματικό πρέσινγκ.. αυτο ομως για ενα χαφ που παιζει στην ΑΕΚ απο μονο του δεν φθανει.. αινταρεβιτς.. ισως το χειροτερο δεκαπεντάλεπτο απο τοτε που ειναι στην ΑΕΚ.. με τον ερχομό ενος χαφ και τους γαλανοπουλο και κονε διπλα στο σιμοες ελπιζω να μην ξαναχρειαστούμε τις βοήθειες του.. οι υπολοιποι το ιδιο καλοί οπως σε καθε ματς.. μια απορία για γιακουμακη.. ελπιζω να μην ειναι ο γιακουμακης που ειδαμε στα τρια αυτα ματς ο παικτης που περυσι σκόραρε συνεχεια και καποιοι στην ΑΕΚ τον έφεραν στην ομαδα.. ελπιζω κάτι να συμβαινει και το παιδι να εχει προσωρινά μπλοκαρει.. γιατι αυτο που βλεπουμε δεν εχει καμια σχεση με το αντικειμενο.. πολυ σημαντικο που μετα απο μια ευρωπαϊκή προκριση η ομαδα παιζει με την κερκυρα μπαίνει στο γηπεδο και βγαζει το ιδιο πάθος.. αυτο ειναι το μυστικό για μια ομαδα που κανει πραγματικα πρωταθλητισμο στην ουσια και οχι στα λογια.. η χαλάρωση το τελευταιο τέταρτο μετα το 3-0 και τις αλλαγες ειναι κατι φυσιολογικο και ανθρώπινο.. το σημερινο ισως να ηταν το πιο κωμικό πεναλτυ που μας σφυράνε.. γινεται μπροστα του.. με τον κονε επιδεικτικά να μενει ακίνητος και να του δειχνει οτι δεν τον ακουμπάει.. τι διάολο τους εχουμε κανει και μας εκδικούνται ετσι.. κανεις δεν ξερει..
αυτο που κανουμε στους γάυρους κάθε Σ/Κ ειναι ηδονικό.. σάββατο κ κυριακή γλεντανε για την πρωτιά κ καθε δευτέρα παλι απο κατω.. χεχεχε
Κέρδισε απλά με τη σοβαρή της προσέγγιση στο ματς.Γιατί η διαφορά ποιότητας με την Κέρκυρα πολύ μεγάλη.Μια ΑΕΚ κυρίαρχη του αγώνα από την αρχή,που βοήθησε το γρήγορο γκολ όπως συμβαίνει πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις.Δεν ήταν τόσο παραγωγική στη δημιουργία ευκαιριών σε σχέση με άλλα παιχνίδια της.Το δείχνει και η στατιστική με τις 12 τελικές.Αλλά ήταν πολύ πιο αποτελεσματική σήμερα σε σύγκριση επίσης με άλλους αγώνες.Τρία γκολ σε δώδεκα τελικές δεν είχε ξανά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φέτος.Συνεχίζουμε έτσι σοβαρά,κερδίζουμε Απόλλωνα και Παναιτωλικό στο κύπελλο,κάνουμε τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα από το 2001 όταν επίσης στις διακοπές ήταν πρώτη,αλλά όχι και στο τέλος του πρώτου γύρου με τις 3 συνεχόμενες ήττες του Γενάρη.
Βόλτα
Παγώσαμε αλλά άξιζε γι άλλη μια φορά. Συγχαρητήρια στους παίχτες & τον Χιμένεθ που έφτιαξε ΟΜΑΔΑ με σθένος, τσαμπουκά που δεν την λυγίζουν οι σοβαρές απουσίες & πανηγυρίζουν τα γκολ όλοι μαζί σαν μια οικογένεια .
ΥΓ. Τελικά ούτε 10.000 ,αρνητικό ρεκόρ κάναμε καναπεδάτοι... Το Σάββατο με τον Απόλλωνα ξέρετε εσείς, ακόμα λιγότεροι έτσι για γούρι.
Αυτός ο λαός αξίζει όλες τις χαρές, μα όμως τον έχουν κάνει να πιστεύει ότι το πρωτάθλημα είναι άφταστο όνειρο. Κάνε μας να παραμιλάμε μωρή αρρώστια, σπάσε την κατάρα φέτος, μπορείς!
Πολύ φοβάμαι ότι έχουν πακετάρει το πρωτάθλημα προς το βορρά μεριά . Δεν υπάρχει ματς στην τούμπα που ο αντίπαλος βα έχει τελειώσει με 11 και εδώ το κλωτσηδι πάει σύννεφο και ο διαιτητής κάνει κορδελάκια . Έτσι είναι αφού στο ΟΑΚΑ είμαστε 300 μέτρα μακρυά και αυτός ο λόγος που κανεις από τους αντιπάλους δεν θέλει το γήπεδο και έβαζαν εμπόδια γιατί έτσι τους βολεύει . Έρχεται ο καθένας και σφυρίζει ότι θέλει . Α ρε Φιλαδέλφεια μου , γη Αγία μετράω τις μέρες να ξαναπατήσω τον ιερό σου χώρο
Φίλε όσο η ΑΕΚ παίζει την καλύτερη μπάλα μη φοβάσαι τίποτα.. κερδίζουμε και τα κοράκια. Ας συνεχίσει έτσι η ομάδα και ακόμα καλύτερα και θα πάει καλά.
Μακάρι. Απλά επειδή είμαι σχεδόν 50 και έχω ζήσει 20 χρόνια πράσινη και αλλά 20 χρόνια κόκκινη παράγκα νομίζω (νομίζω λέω χωρίς να κάνω τον ξερόλα ) να «διαβάζω» τα σημεία των καιρών
Φίλε κανένα γήπεδο δεν δίνει πρωταθλήματα & η Τούμπα έχει & ταρτάν. Μόνο η Λεωφόρος & το Χαριλάου είναι ποδοσφαιρικά γήπεδα. Και στην Φιλάδέλφεια πρωταθλήματα πήραμε όταν είχαμε υπερομάδα & όχι λόγω γηπέδου. Να σου απαρυθμίσω σφαγιαστικές διαιτησίες στη Ν.Φιλαδέλφεια είναι περιττό γιατί είναι δεκάδες. Παίζεις μπαλάρα καθαρίζεις & τα κοράκια.Είναι απλό
Το παραμύθι ότι να φτιάξεις ομάδα να νικάει τα κοράκια ας τελειώσει. Επίσης κανένα γήπεδο δεν επηρεάζει ένα αποφασισμένο κοράκι. Το πιο μεγάλο πρόβλημα με το ΟΑΚΑ είναι τα τεράστια λειτουργικά του έξοδα. Φυσικά ένα γήπεδο με τις εξέδρες κοντά είναι προτιμότερο, αρκεί να έχει και τις διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου που έχει το ΟΑΚΑ και ευνοούν την καλύτερη ομάδα. Όσο για σήμερα, το κοράκι ξεγελάστηκε από την βουτιά και εμένα στην κανονική ροή που φάνηκε πέναλτι. Αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θέλουν να σε αδικήσουν δεν σου σφυράνε αβαβά πέναλτι στο 85΄ ενώ νικάς 3-0, σου κάνουν την δουλειά στο 0-0 ή στο 1-0.
Ηταν αλλες εποχες αυτες που λετε με ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ παραγκα. Ναι ειχαμε σφαγιαστικες διαιτησιες (Ποντικη κλπ) αλλα τωρα αυτο εχει μετριαστει. Θα εδινε δηλαδη χθες το κορακι αυτο το πεναλτυ? αλλα και περα απο το χθεσινο στο ΟΑΚΑ χασαμε ενα πρωταθλημα απο τον Ιωνικο επειδη ακυρωσε ενα γκολ του Σοαρες που ηταν κανονικο. Στη Φιλαδελφεια δεν ειχε τετοια τελευαται αγωνιστικη, δεν θα ηξεραν απο που να φυγουν. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Να μη θυμισω τους 4 χαμενους βαθμους απο Αρη και βαζελα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εντος στο πρωταθλημα το χαρτινο του 2008. Θα γλιτωναν στην Φιλαδελφεια...δεν νομιζω
Εμένα πάντως μου άρεσε ο Τσιντώτας. Έχει θράσος. Αν συνεχίσει έτσι μπορεί να γράψει ιστορία
Χαλαρά πήγε το ματσάκι και τα πάντα οι συνΑΕΚτζήδες τα σχολίασαν.... Αυτό που θα ήθελα να σχολιάσω είναι γενικά η ευκολία που μας σφυράνε τα φάουλ είτε εντός είτε εκτός έδρας. σπάνια τελειώνουμε ματς με αρκετά λιγότερα φάουλ από τον αντίπαλο ακόμα και αν η κατοχή είναι στο 70-30 ενώ η κίτρινη πέφτει σύννεφο ακόμα και σε χαλαρά μαρκαρίσματα, συνήθως δε τα όχι πονηρά μας φάουλ στο κέντρο συνοδεύονται και από καρτούλα και αυτή η ιστορία κρατάει πολλά χρόνια, όποιος θέλει να μας κόψει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ρυθμό βάζει πλάτη τον αμυντικό μας κάνει μια βουτιά και παίρνει το σφυριγματάκι του. Αντιθέτως δε οι αντίπαλοι βγάζουν τα τσεκούρια του πολέμου, που αν δεν βαφτούν κόκκινα δεν μπαίνουν μέσα, και την τρώνε στο τρίτο-τέταρτο σκληρό μαρκάρισμα. Και αυτό κάποτε πρέπει να τελειώσει.
Ετσι ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!! ΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ.... ΤΙ ΚΑΛΗ ΤΙ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΚΟΝΕ , ΡΕ Η Ψ@ ΛΗ!!
Ρε παιδιά χαλαρα με τον κλοναριδη! Εντάξει ουτε εμένα μ αρέσει πολυ αλλα οχι και να γράφουμε αντε στο σπιτι σου και αλλα τετοια... Καλουτσικα έπαιξε και στο κατω-κατω απο δικη του σεντρα μπήκε το πρωτο γκολ
Όσο και να θέλω να εστιάσω στην απόδοση της ομάδας, στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια για μια ακόμα νίκη, παρά τις απουσίες, δε θα το κάνω.
Θ' αναφερθώ στην παραρτηματάρα του Ρώσου που από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό κι ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί, έπαιζαν από σκληρά έως αντιαθλητικά λες και διακυβεύοταν η παραμονή στην κατηγορία.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Την ίδια στιγμή που πέρσι με τους γαύρους του βορρά έπαιζαν φιλικά (όλως τυχαίως 5-1 έληξαν και τα δύο) και με το 4-6 γκολ σε στοιχηματικές του εξωτερικού στο 1,40, ενώ φέτος με το σβηστό 3-1 την πρώτη αγωνιστική (εγώ ένα δεκάρικο θα το ακουμπήσω στο 1-3 τη 16η αγωνιστική). Ειδική μνεία πρέπει να γίνει σ' αυτό το φυντάνι, το Σέζο από το Κιλκίς (όσοι ξέρουν, καταλαβαίνουν) που φέτος ντεμπουτάρει στη Σούπερ Λιγκ κι έκανε αυτήν την επιστημονική διαιτησία. Χέρια σφύριζε, μόνο αυτός τα έβλεπε. Πατήματα, κλωτσιές, αγκωνιές, έδινε παίζεται. Με κερασάκι στην τούρτα το πέναλτι που δε θα το έδινε ούτε ο Βοσνιάδης.
Όσο η ομάδα συνεχίζει σ' αυτό το τέμπο, τόσο θα εμφανίζονται τέτοιες διαιτησίες. Πρέπει η ομάδα να θωρακιστεί, γιατί σήμερα μπορεί να πέρασε αναίμακτα, αλλά αύριο-μεθαύριο (φτου) μπορεί να μας στοιχίσει βαθμούς. Ο Ρώσος παίζει βρώμικα, πέρσι τα δύο ματς με Κέρκυρα, τα χαρισμένα από το Νιονιο στα Play off (τα μοναδικά που πηρε), το διπλό στον Ατρόμητο που την επόμενη μέρα ανακοινώθηκε ο Λημνιός με 900 χιλιάρικα. Φέτος το ματς με Παναιτωλικό του Χάβου έβγαζε μάτι, όσο και η απάθεια της Ξάνθης και το ποσό που παίζει για Μελιόπουλο. Εύχομαι, ο Μελισσανίδης να είναι προετοιμασμένος για όλα αυτά και με αφορμή το κύπελλο να κατάλαβε τι σόι είναι ο Ρώσος.
ΑΕΚ beyond everything
Κάποια γρήγορα συμπεράσματα :
1. Δεν υπάρχει θέμα Κλωναρίδη, δεν είναι επιπέδου ΑΕΚ, τον έχει στηρίξει ο προπονητής όσο κανέναν άλλο
2. Ο Κονέ θα βοηθήσει και στην οργάνωση και στο score... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
3. O Τσιντώντας ξεκίνησε καλά, συνεχίζει καλά
4. Ο Simoes συγκαταλέγεται πλέον στα κορυφαία αμυντικά half που έχουν περάσει απο την ομάδα ever
5. O Αραούχο βρίσκει σιγά σιγά την επαφή με την εστία, το θέμα είναι οτι ο άνθρωπος ξέρει μπάλα, αρκεί να προσέξει κανείς την επαφή του με την μπάλα και οτι μόλις αποκτήσει την κατοχή της σηκώνει αμέσως κεφάλι, σε αυτές τις ικανότητες μόνο ο Livaja υπερτερεί
6. Δίπλα στον σπουδαίο Ουκρανό αμυντικό φαίνεται σταθερός και αξιόπιστος και ο Λαμπρόπουλος
Ωχ τι έγινε ; Ακόμα να ξεφουσκώσουμε; Κ αυτοί που ήταν πρώτοι ολόκληρο ΣΚ; τζάμπα χάρηκαν;
Παιδιά κάτι εντελώς άσχετο!! Ξέρουμε ώρα για το 1ο ματς του Europa στο ΟΑΚΑ?? Γιατί από Βόρεια Ελλάδα από τώρα σχεδιάζουμε την κάθοδο!!
Μπράβο στον Κονε κ σ"ολη την ομάδα, οσο για τον γαυροκορακα στον υπερσιβηρικο σταθμο του βλαδιβοστοκ λογω ολικου παγετου θελουν καλές σφυριχτρες να αντεχουν τα -50κελσιου!!!!!!
Βγήκε ο Σιμόες (σωστά) για να ξεκουραστεί και ξεκίνησαν να κουράζονται τα μάτια μας!
Κατά τα άλλα ΟΚ, έχουμε ανέβει επίπεδο και είναι καθαρά έργο Χιμένεθ.
Πάντως χρειαζόμαστε ενίσχυση για πρωτάθλημα λόγω κυρίως λόγω Μάνταλου, Γιόχανσον.
ΑΕΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ.....
Μπράβο στην ΑΕΚΑΡΑ που λογικά θα βγει πρωταθλήτρια χειμώνα
κα άλλα χρόνια..Τελευταία φορά που τα θυμάμαι είναι το 2008
Εύκολη η αποψινή βραδιά, καθαρίσαμε εύκολα χωρίς κουραστούμε ιδιαίτερα
Πολύ ωραίος ο Κονέ, πέρα από το γκολ ήταν αρκετά δραστήριος
Καλοί και οι Μπακασέτας, Αραούχο μου φαίνεται πως ο Σέρχιο κινείται υπερβολικά έξω από την περιοχή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Θετικό που πήρε χρόνο Γιούσης
Ανύπαρκτο πέναλτι, μετά την Λαμία αδικούμαστε συνέχεια
ΥΓ) Τι άλλο πρέπει να γίνει για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο; Πολύ λίγοι οι 7000
ΥΓ2) Ένιωσα κάπως με τα συνθήματα για πρωτάθλημα..Θυμήθη
ΥΓ3) ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ
Βλέπω Τσιντώτα για μεγάλα πράγματα. Δεν τον έχουμε δει σε μεγάλη πίεση, αλλά τα στοιχεία που δείχνει είναι αυτά που χρειάζεται μια ομάδα με παιχνίδι κατοχής. Καλή έξοδο, ηρεμία πάντοτε, αυτοπεποίθηση και φυσικά γρήγορο παιχνίδι και πολύ καλό βολέ/πάσα με το χέρι.
Κανε μεταγραφες προεδρε να παρουμε πρωταθλημα..η ομαδα δεν χρειαζεται πολλα..καλυτερα λιγους και καλους..εξτρεμ και δημιουργικο παικτη στο κεντρο..
Ο γαβρος του πειραια είναι πρωταθλητής Σαββάτου ο γαβρος πρωταθλητής της Κυριακής και η ΑΕΚ πρωταθλήτρια όλης της χρονιάς θαχει πολύ κλάμα φέτος γατισαλιγκαροι
ΑΛΛΟΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ,ΣΒΗΣΤΟ ΜΑΤΣ ΧΑΛΑΡΗ ΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΕΡΚΥΡΕΣ,ΠΛΑΤΑΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥΙ ΒΓΕΙ.ΑΠΛΑ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ,ΚΛΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ....ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΚ...ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
Κάτι ακόμα θέλω να σημειώσω σημαντικό για μένα.. 7 Ελληνες (και τον κλωναρίδη μετράω παρ όλο που επέλεξε βέλγιο) σήμερα στην 11άδα!!! Και άλλοι δύο που μπήκαν αλλαγή!!!
Μεγάλο κέρδος ο κονέ όμορφο στρωτό ποδοσφαιρο με πάρα πολλές απουσίες δείγμα ότι η ομαδα έχει βάθος και μπορεί τα πάντα φτάνει να γίνουν άλλες τέσσερις καλές κινήσεις τώρα που θα γίνουν έτσι κι αλλιώς ενότητα σοβαρότητα και στήριξη στην ΑΕΚΑΡΑ και όλα θα πάνε όπως πρέπει
Η αμήχανη στιγμή που η ΑΕΚ παίζει Δευτέρα και οι πρωταθλητές Σαββάτου (γαύροι) αλλά και Κυριακής (παοκια) βλέπουν ξανά τη πλατουλα μας! Μη σταματάς δικέφαλεεε!
Ρε παιδιά πότε θα ξεφουσκώσει η ΑΕΚ επιτέλους όπως μας λέγανε? xaxaxaxaxaxa
Ρε παιδιά πότε θα ξεφουσκώσει η ΑΕΚ επιτέλους όπως μας λέγανε? xaxaxaxaxaxa
Με το που μπήκε μέσα ο Αϊνταρεβιτς η ομάδα έχασε όλο το κέντρο και ξαφνικά η Κέρκυρα άρχισε να πατάει περιοχή!! Επίσης στην φάση που ξεκινάει το μαϊμού-πεναλτυ ο ποδοσφαιριστης της Κέρκυρας περνάει από το κέντρο σχεδόν τον Αϊνταρεβιτς σαν σταματημένο...
Απλά τραγικός!!!
Δεν φταιει κανενας παικτης της κερκυρας για το πεναλτυ εφευρεση του κορακα επειδη ηταν μεσα στα μουτρα του, αυτος ο Διαιτητης Κε Μελισσανιδη δεν πρεπει να ξαναδιαιτητευση ποτε και πουθενα, ο καραγκιοζης.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ 1οι ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο σεζος και ο καθε σεζος
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την άνετη νίκη. Ο Άιντα είναι μόνο για ίντερνετ πάντως. Το μόνο που με πείραξε είναι ότι με τέτοια διαιτησία, δείχνει ότι ο βρυκόλακας βοθρυλος θα προσπαθήσει να μας σταματήσει με κάθε τρόπο. Ο σάπιος δεν έχει σταματήσει να έχει τη μπόχα του παντού.
Αυτός ο Σέχος, Χέζος πως τον λένε, άφηνε το κλωτσίδι των κερκυραίων να πέφτει σύννεφο χωρίς να δίνει όχι κάρτα, ούτε καν φάουλ. Εδωσε και πέναλτι αρκούδα, βγαλμένο από τις καλύτερες στιγμές της παράγκας. Αν τον βοηθούσε η ροή του παιχνιδιού, θα δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα. Κάτι πρέπει να γίνει με την παρατεταμένη ανοχή των κορακιών στο κατς των αντιπάλων, γιατί στο τέλος δε θα μείνει κανένας. Ο δε σχολιαστής της Νοβα εμετικός, ως συνήθως. Μπράβο στην ομάδα, παρά τις πολλές... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απουσίες πήρε το παιχνίδι στο ρελαντί. Κέρδος η επάνοδος του Κονέ και ο Τσιντώτας, που δείχνει σοβαρότητα και ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια και στις εξόδους.
Τίγρη στειλτον να σφυρίζει στα τοπικα τον γαυροκορακα......
Οχι αλλο αινταρεβιτς!! Φτανει!!!
Παιδιά πολύ προκλητικός ήταν ο διαιτητής σήμερα,όχι μόνο στη φάση του πέναλτι αλλά γενικά στη διάρκεια του αγώνα και φοβάμαι πως θα συνεχιστεί αυτό.
Από την φάση με τον Μπακασετα στα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι θα μας δημιουργούσε προβλήματα.Καλα που σκοράραμε νωρίς
το χω ξαναγραψει, για αυτο να ειμαστε σιγουροι. Οσο πλησιαζουμε προς το τελος θα σπρωχνουν ολο και περισσοτερο τον παοκ και θα χτυπανε εμας.
Αν σε ενα τετοιο ματς μετα απο ευρωπη καναμε γκελα τοτε θα λεγαμε οτι "δεν αντεχει ελλαδα και ευρωπη", "δεν αντεχει την πιεση της κορυφης", "χωρις το λιβαγια δε μπορει" και αλλα τετοια. Σημερα η ομαδα απλα απεδειξε οτι εχει δυναμη,βαθος, αντοχες και παραμενει μεσα σε ολα.
Ναι! ακομα και με την κερκυρα εχει μεγαλη σημασια μια νικη αν σκεφτει κανεις τις γκελες εντος που ειχαμε τα τελευταια χρονια. Η ομαδα εχει βρει ρυθμο...
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Ο ΑΪΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΑ ΧΑΦ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟ....;
ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ....
ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΞΕΝΟΥ .....ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΟΜΑΔΑ...
Αδερφέ τι θέση ξένου λες δεν είναι μπάσκετ σταμάτα τον μπάφο.
Αυτόν τον Σέζο από τα τρένα τον φέρανε;
Σε δυο τουλάχιστον φάσεις ήταν προκλητικότατος:
1. το πέναλτυ που δεν έγινε μπροστά στα μάτια του και
2. το χτύπημα με τις τάπες στο πόδι του Κονέ που δεν έδωσε ούτε καν φάουλ γιατί αν σφύριζε θα αναγκαζόταν να βγάλει κόκκινη.
Δεν φταιει κανενας παικτης της κερκυρας για το πεναλτυ εφευρεση του κορακα επειδη ηταν μεσα στα μουτρα του, αυτος ο Διαιτητης Κε Μελισσανιδη δεν πρεπει να ξαναδιαιτητευση ποτε και πουθενα, ο καραγκιοζης.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ 1οι ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο σεζος και ο καθε σεζος
ΠΟΤΕ. ΞΑΝΑ. Αϊντάρεβιτς!
Ποτέ.
Ποιος έκανε ντισλάικ ήθελα να ξέρω!
Ο Αινταρεβιτς μαλλον.
όχι εγώ
Διαβάζω στον sportfm.gr ανάλυση παιχνιδιού "Την τύχη με το μέρος της είχε η ΑΕΚ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.." Σχόλιο που επαναλαμβάνεται δύο φορές. Τόσο τους πονάει.. Διώξανε τον Κοσμά για να επιστρέψουν στη γαύρικη στήριξη.
βγηκε ο Σιμοες χαθηκε το κεντρο και μαζευτηκαμε πισω με αυτο τον αινταρεβιτς τον χαχαλο
Τέρμα ανύπαρκτο το πέναλτι.. απ το live φάνηκε ότι έκανε βουτιά ούτε replay δεν χρειάστηκε και αντί να του δώσει κάρτα για θέατρο έδωσε πέναλτι.. απορώ ώρες ώρες τόσο τυφλοί είναι;;; άντε και δεν το είδε απο κει που ήταν.. ούτε ο βοηθός το είδε δηλαδή;
Κατά τα άλλα μας έχουν πρήξει ότι δεν έχουμε βάθος σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές.Και βάθος και άλλο σύστημα σήμερα που για εμένα είναι πολύ σοβαρό γιατί μπερδεύει τις μικρομεσαίες ομάδες στο πώς θα προετοιμαστούν για να μας αντιμετωπίσουν.
Σβηστά η ΑΕΚΑΡΑ όσο χρειάστηκε με κορυφαίο τον Κονέ.. κρίμα όταν μπήκε ο Γιούσης ρίξαμε στροφές και δεν μπορέσαμε να δούμε επιθετικά τον μικρό.. αλλά τουλάχιστον πήρε χρόνο συμμετοχής αυτό μετράει!
Παιδια πραγματικα δεν μπορω να βλεπω αλλο Αινταρεβιτς.Νιωθω οτι ο ανθρωπος ειναι πηγη κινδυνου ακομα και σε ενα θεωρητικα ευκολο παιχνιδι.Εκει που εβλεπα το παιχνιδι ηρεμος για καποιο λογο με το που μπηκε με επιασε ενας κομπος.Και στην φαση του πεναλτι με επιβεβαιωσε .Απλα δειτε λιγο πριν πως τον περναει.Αποδεσμευση χθες...
Αποκρουση μεγαλης κλασης ο μικρος.μπραβο
Ενα ομορφο και ηρεμο απογευμα.Ο μονος ντεφορμε παιχτης μας ηταν ο Χιμενεθ απαραδεκτο κοντρολ περιμενα περισσοτερα.
Ο Κονε ακομα βρισκει το ρυθμο του και εκανε σε 1 ματς οτι κατι αλλοι δεν εχουν κανει απο την αρχη της σαιζον ουτε με την Κερκυρα ουτε σε αλλα θεωρητικα ευκολα ματς.Ολα περνουσαν απο τα ποδια του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ζηταγε μπαλα τη μοιραζε ωραια στο σωστο παιχτη εβαλε και τη γκολαρα του απλα και ομορφα.
Το μονο λαθος αν μπορεις να το πεις ειναι η επιλογη Αινταρεβιτς γιατι αμεσως χανεις το κεντρο. Αυτο γινεται οποτε μπαινει χωρις αμυντικο χαφ διπλα του. Ειναι πληγη και προσπαθει ο Χιμενεθ μηπως και τον ξυπνησει αλλα πουθενα αυτος. Με το που ερθει η μεταγραφικη περιοδος ελπιζω να χαιρετησει να δουμε και Τζανετοπουλο αμυντικο χαφ και καποιες καλες μεταγραφες.
Δεν ειναι χαφ ο ανθρωπος και στο στο δρομο να το δεις να περπαταει θα πεις οτι δεν ειναι δυνατον να παιζει χαφ στο 4-4-2 και τον Καντε να εχει διπλα του.
Ο Χιμενεθ θυμαμαι και παλια οι μονες φορες που εκανε "πειραματα" και αυτα αναγκαστικα ειναι οταν ειχε πολλες απουσιες τοτε βεβαια δεν ειχε τη στηριξη της διοικησης κ γενικα γινοντουσαν περιεργα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πραγματα τωρα που θα του παρουν τους παιχτες που θελει θα σταματησουν να μας σπανε τα νευρα ο Κλωναριδης κ λιγοτερο ο Μπακασετας εκτος και αν παιξει καποτε στη θεση του (2ο φορ) και οχι δεκαρι.
Ζηταμε απο παιχτη με 11 ασσιστ σε ολη του τη καριερα σε 130 ματς να φτιαξει παιχνιδι στην ΑΕΚ α δεν γινετε
Ο Μπαμπης που βρισκεται? Μου αρεσε πολυ στην προετοιμασια.. Πιστευω πρεπει να αρχισει να παιρνει και αυτος τον χρονο του σιγα σιγα..
Έτσι μπράβο ΑΕΚαρα μου!! Κερδίζουμε και τον Απόλλωνα την άλλη εβδομάδα και είμαστε Πρωταθλητές χειμώνα.
με σβηστες τις μηχανες 3 μπαλακια
Απλα δεν υπαρχει το πεναλτυ του κορακα. Ηθελα πιο πολλα γκολ. Κλαμα και αμηχανια στη Νόβα με ΑΕΚ πρωτη
Kai tha to ksana grapsw.. Eidame simera oraia pragmata apo arketous paixtes!
To mono pragma pou prepei na stamatisei einai to anekdoto pou onomazete Adjarevic.. Kathe fora pou einai mesa xanoume entelous to kentro mas... Einai krima na xaramizei enas tetios paixths kathe fora thn oraia bala pou paizoume stadiaka. Kalhtera na valei nearous mesa h ton Tzanetopoulo pou to aksizei! Otan to xreiastike h omada htan ekei.. Aksizei na paizei.. OXI alo Adjarevic
τα εβδομαδιαια φιλακια στους γνωστους
ΕΛΕΟΣ ΟΜΩΣ! ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΤΟ!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΥΣ 32 ΤΟΥ EUROPA ΑΗΤΤΗΤΟΙ... ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ! ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ... ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ
Υ.Γ. ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Μπράβο μάγκες!
Μια ΑΕΚ κουρασμένη με απουσίες και τραυματισμούς έσβησε όπως όφειλε από το πρώτο ημίχρονο τις όποιες ελπίδες είχε η Κέρκυρα...αυτή η ΑΕΚ με 2 μεταγραφές ενδεκάδας και 2 αναπληρωματικές δεν έχει να φοβηθεί τίποτα..επίσης τα τρεξίματα και το ντεφορμάρισμα που παίρνανε τώρα μερικοί παίκτες είναι η κατάλληλη εποχή και το φυσιολογικό...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΥΓ1 Το αστείο δεν είναι που έδωσε τέτοιο πέναλτι αλλά που έκλεισε τα μάτια του στο πρώτο δεκάλεπτο σε τρεις φάσεις ( δύο του Μπαουμαν ) και ειδικά η μια που πάει με την σχάρα ο παίκτης στην Κέρκυρα πάνω στο Κονέ και ο διαιτητής λέει παίζεται...
ΜΟΝΟ AEK
Δεν θέλω να δώ Αινταραβιτς απο δω και πέρα ούτε αλλαγή. Είναι απίστευτη η απάθεια του και το πως χάσαμε το κέντρο με την είσοδο του.
Καραμουφα το πέναλτι ότι να ναι για να είχαμε να λέγαμε και η ομάδα πάει μια χαρά και.με απουσίες πολύ σοβαρές παρακαλω,κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα έχει υγεία και έρχονται Κάιντα καλύτερα τον Ιανουάριο με τις προσθήκες ..για αυτό δεν είναι σωστό να είμαστε αχάριστοι και.να κράζουμε πριν δούμε αγώνα και το αποτέλεσμα γιατί η ομάδα θέλει ακόμα και τώρα που πάμε καλά στιριξη.
Πες στο κελεμπια... πως στην ομαδα (Κ20) παιζει και ο...... Αντωνιου!!!!
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣ
ΜΕ ΣΒΗΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΡΙΑΡΕΣ
ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ!!!
Στο ρελαντι η ομαδα και πολυ ευκολα υπεταξε την κερκυρα ετσι πρπεει να καθαριζονται τα ματς
Κι όμως πέρσι παίδες μέχρι τα Χριστούγεννα τέτοια ματς δυσκολευόμασταν να τα πάρουμε.
Κατι εχω στην πλατη μου ρε παιδια και βρωμαει...γαυρος ειναι,ή μουχλιασμενη μπουγατσα;