Για το πέρασμά του από τη Μπαρτσελόνα, το παρελθόν, αλλά και το παρόν, μίλησε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο CadenaSer. Ο στόπερ της ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι δεν άξιζε τα 25 εκατομμύρια ευρώ που είχαν δώσει τότε οι Καταλανοί στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για να τον αποκτήσουν, ενώ μίλησε και για τον Μέσι.
Αναλυτικά όσα είπε:
-Για την απόδοσή του στη Μπαρτσελόνα: «Τα 25 εκατομμύρια που δόθηκαν για εμένα, μου προκάλεσαν μεγάλη πίεση, δεν ήταν η πραγματική αξία μου. Χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ στην ομάδα».
-Για τα αποδυτήρια: «Με εντυπωσίασε το πολύ υψηλό επίπεδο συγκεκριμένων παικτών όπως ο Μέσι και ο Ζλάταν».
-Για τις επικρίσεις: «Ήταν έκπληξη όταν με αποδοκίμαζαν οι οπαδοί μας στο Καμπ Νου. Δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο, ήταν οι ίδιοι οι οποίοι λίγο νωρίτερα φώναζαν ρυθμικά το όνομά μου».
-Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα: «Εξακολουθώ να έχω επαφή μαζί του. Την τελευταία φορά με πήρε τηλέφωνο για να ζητήσει πληροφορίες για τον Ντόουγκλας Κόστα».
-Για τον Μέσι και τον Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο είναι ένας πολύ καλός σκόρερ, αλλά δεν είναι ο καλύτερος του κόσμου επειδή είναι εγωιστής. Ο Μέσι είναι διαφορετικός, σκέφτεται την ομάδα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αυτό το γυάλινος που γράφεται και επαναλαμβάνεται δεν το κατανοώ. Έπεσε άτσαλα και έσπασε το χέρι του άσχημα. Αυτό είναι θέμα τύχης. Η αλλαγή της λάμας το Σεπτέμβρη με προβληματίζει. Δεν μάθαμε ποτέ αν ήταν μέσα στη διαδικασία ή έτυχε κάτι έκτακτο ως επιπλοκή. Το γυάλινος από που προκύπτει;
Προγραμματισμένη ήταν η αφαίρεση της λάμας, μόλις τελείωσαν οι 2 προκριματικοί εισόδου στους ομίλους. Έστω και από την είσοδο στο Ευρώπα, η ΑΕΚ θα καθαρίσει 7 εκ. Όσο για το γυάλινος, ο άνθρωπος δεν παίζει πολλά ματς στην σεζόν, ένας λόγος είναι ότι δεν ζορίζεται. Μπορούσε πχ με προστατευτικό να παίζει ήδη, δεν το κάνει, θα παίξει ότι είναι πλήρως έτοιμος.
Δεν εχουμε δει και ποτε να παιζει πολλους αγωνεα μαζεμενους ο Τσιγκρι..εκει που γινοταν καλα μετα απο 4-5 αγωνες ολο και κατι του τυχαινε...και περσι αν θυμηθεις ειχε παλι προβληματα τραυματισμων στον πρωτο γυρο...
Με αφορμή αυτό που έγραψες κοίταξα το ιστορικό του και η αλήθεια είναι ότι έχει να παίξει φουλ σεζόν από το 2008-9. Είναι πιθανό λοιπόν να μην αντέχει και εκεί να οφείλονται και οι απουσίες λόγω τραυματισμών στους προσαγωγούς τέλος του 16. Το χέρι απλά έκρυψε το άλλο πρόβλημα. Αν είναι έτσι τότε θέλουμε και σέντερ μπακ το Δεκέμβρη.
τσιγκρι αφου εχεις επαφη ακομα με τον πεπ, κανε κανα κονε να παιξουμε τραμπα αινταρεβιτς- ντε μπρουιν!(δινουμε δωρο και βινι)
Α όλα κι όλα για Βινι δίνει +1 μυριο και ποσοστό μεταπολησης
Μεγαλε Τσιγκρι! Σπουδαια προσωπικοτητα και πολυ ποιοτικος παικτης αλλα γυαλινος...