Με τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει μόλις δυο βαθμούς στον όμιλό της και μετά το 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ ο Πέτερ Μπος υπογράμμισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει με την πρόκριση.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ολλανδός προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, μετά το ματς στη Λευκωσία:
“Μπήκαμε καλά στην αρχή, είχαμε ευκαιρίες και πιέσαμε καλά αλλά δεν σκοράραμε. Το γκολ του ΑΠΟΕΛ μπήκε από δικό μας λάθος. Το ΑΠΟΕΛ έπαιξε καλά. Ελπίζουμε ακόμα για πρόκριση, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα».
Για το γεγονός ότι η ομάδα του χρειαζόταν πολύ τη νίκη αλλά δυσκολεύτηκε απέναντι σ’ένα αντίπαλο που έπρεπε να τα καταφέρει είπε: “Ναι έπρεπε να κερδίσουμε, αρχίσαμε καλά, πιέσαμε τον αντίπαλο, φτιάξαμε ευκαιρίες και τελικές προσπάθειες αλλά με ένα τέτοιο αμυντικογενή αντίπαλο ήταν δύσκολο να σκοράρουμε”.
Για το αν υπάρχουν ακόμη πιθανότητες πρόκρισης είπε: “Είναι πολύ δύσκολο, ειδικά μετά το αποτέλεσμα στην Μαδρίτη, ακόμη και αν κερδίζαμε πάλι θα ήταν δύσκολο, πρέπει να κερδίσουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια και να δούμε την κατάσταση στον όμιλο”.
Για την απόδοση της ομάδας είπε: “Δεν μπορούμε να παίζουμε πάντα τέλεια, δεν κερδίσαμε δύο παιχνίδια τον Οκτώβριο, πρέπει να στηρίξει ο καθένας την ομάδα”.
Για το επεισόδιο μεταξύ Μπάρτρα και Σωκράτη είπε: “Δεν είναι επεισόδιο που μας ανησυχεί ήταν στην ένταση του παιχνιδιού”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!