Παρούσα στο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών ήταν και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση δικό της μήνυμα για το μνημόσυνο των οπαδών του ΠΑΟΚ που τόσο άδικα είχαν χάσει τη ζωή τους στην κοιλάδα των Τεμπών.
Αναλυτικά:
«Τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους πριν από 18 χρόνια, τίμησε σήμερα όλος ο σύλλογος, στο ετήσιο μνημόσυνο το οποίο πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Τεμπών.
Η συγκίνηση ήταν πολύ έντονη και αποτυπώθηκε σε όλη τη διάρκεια της τελετής την οποία παρακολούθησαν εκπρόσωποι όλου του συλλόγου (την ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο σύμβουλος Αριστοτέλης Καρακούσης).
Με το σύνθημα “Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε”, το οποίο τραγούδησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, ολοκληρώθηκε η τελετή…».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
