Μια περίεργη γεύση αφήνει στην ΑΕΚ το ματς με την Αούστρια, όπως σημείωσε ο Τάσος Μπακασέτας με δηλώσεις του στον Cosmpote Sport. Αναλυτικά ο μεσοεπιθετικός της Ενωσης είπε: «Η γεύση στο τέλος είναι λιγο περίεργη. Θα μπορούσαμε να κερδίζαμε το παιχνίδι ακομα και με εμφατικο σκορ, αλλα θα μπορούσαμε να το χάσουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν θα αντιμετωπίσουμε τη Μιλαν ως μεγαθήριο. Ξέρουμε το κυρος της, θα τη σεβαστούμε, αλλά θα μπούμε για θετικό αποτέλεσμα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Χρησιμοποιήθηκε λίγο, αλλά δυστυχώς ήταν σαν να είχε ξαναμπεί ο Αϊντάρεβιτς.
(Το ίδιο έγραψα και νωρίτερα, αλλά κόπηκε. Οι φίλοι από κάτω επίσης γράφουν αρνητικά για τον παίκτη, τα δικά τους περνάνε. Για τον δε Κλωναρίδη κόβονται όλα. Τελευταία προσπάθεια, αλλιώς κλείστε το account και αντίο).
Λίγο έπαιξες αλλά ήταν σαν να ξαναμπήκε ο Αϊντάρεβιτς.
ειναι το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, εχει παει στο 3.24 σε αφήνει ο διαιτητής να παίξεις τη φάση και αντι να γεμίσεις μήπως και γίνει κανα θαύμα την γυρνάς πίσωκαι το λήγει??? ΤΗΝ ΓΥΡΝΑΣ ΠΙΣΩ?
παιζω μπαλα επαιξα και επαγγελματικα... ξερω πως ειναι η ψυχολογια ενος ποδοσφαιριστη αλλα ρε φιλε παψε πια να εισαι μια γλαστρα στο γηπεδο.... τι ειναι αυτο το πραγμα?? μπαινεις στο γηπεδο και εισαι απων! βγαζουν οι αλλοι φασεις τρεχουν ρισκαρουν τα ποδια τους κλεβουν ....παιζουν καθετα σουταρουν..... που εισαι εσυ??? τι θα γινει? ΓΙΑΤΙ?