Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει να κλείσει τη χρονιά ο Νέος Πανιώνιος παίρνοντας τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα. Αυτό ζήτησε από τους παίχτες του ο Γιώργος Παράσχος που ακόμα μίλησε και για τις πολλές απουσίες που θα έχει ξανά η ομάδα του.
«Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με μία νίκη στην έδρα μας, όμως από κει και πέρα και πάνω απ όλα να δώσουμε απάντηση στους ψιθύρους και τα κάθε λογής σενάρια και κακόβουλα σχόλια. Να παίξουμε για την ομάδα μας και για τους εαυτούς μας. Είναι πολλά τα προβλήματα, αλλά πάντα είχαμε προβλήματα. Από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα, ποτέ δεν καταφέραμε να παίξουμε κομπλέ. Πιστεύω ότι οι παίκτες που υπάρχουν αλλά και όλοι όσοι έχουν αγωνιστεί έχουν αρπάξει τις ευκαιρίες. Το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και σε αυτό το ματς».
Όσο για τις απουσίες: «Ο Νικολάου χτύπησε πάλι και δύσκολα θα παίξει, ενώ έχουμε και τιμωρημένους. Ελπίζω να είναι καλά ο Μπουβάλ, να γυρίσει να τον έχουμε γιατί είναι πλέον και ο μόνος επιθετικός που μας έχει μείνει».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
