Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέδωσε η ΑΕΚ. Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).
Επίσης, έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον αγώνα πρωταθλήματος ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Κυριακή 24/09 στις 20:30, και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.aekfc.gr όλο το 24ωρο.
(Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας)
Η ηλεκτρονική πώληση αφορά μόνο τα κανονικά εισιτήρια (ενηλίκων), γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 19:00.
Η ηλεκτρονική πώληση (internet) αφορά τις θύρες 3, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 19, 21, 29 και τη θύρα των επισήμων (VIP).
Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από την Παρασκευή 15/09 έως και το Σάββατο 23/09 από τις 10:00 έως τις 17:00 (το εκδοτήριο θα είναι κλειστό μόνο την Κυριακή 17/09).
Την Κυριακή 24/09, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 16:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:
ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 17, 19, 35 : 5€
Θύρες 3, 16, 21 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 5, 7, 11, 12, 13, 14 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρες 8, 10 : 25€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 9 : 30€ (Παιδικά 15€)
Θύρα 29 : 50€ (Παιδικά 20€)
Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 120€ (Παιδικά 50€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.
Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, τις ημέρες της προπώλησης στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια.
Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 4 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.
Υπενθυμίζουμε ότι δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά στους Ευρωπαϊκούς αγώνες όπως και στα ντέρμπι.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: θυμίζουμε ότι είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής για την αγορά των εισιτηρίων, η οποία μπορεί να αγοραστεί είτε από το ίντερνετ από το site της Ερασιτεχνικής www.aek.gr είτε από τα εκδοτήριά μας κατά την αγορά των εισιτηρίων. Το κόστος της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ είναι 10 ευρώ και η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους της σε κάθε περίπτωση να την προμηθευτούν εγκαίρως για τις μελλοντικές αγορές των εισιτηρίων τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Σε αυτό το παιχνίδι θα διώξουμε μετά από καιρό προπονητή του γαύρου.. Αναμένουμε τη στιγμή που θα είναι 3-0 το σκορ πριν το ημίχρονο και όλο το γήπεδο να φωνάζει "Γύρνα στη χώ - Γύρνα στη χώρα σου Αλβανέ"
Εσύ έγινες ΑΕΚτζης από συγκυρία προφανώς αγόρι μου.. Προφανώς δεν έχεις ιδέα ΑΕΚ τι σημαίνει και γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.
Και μετα θα εκτοξευθουν τα διαρκείας κσι μετα ξύπνησες.
Αδερφε αν νικαμε 3 0 στο ημίχρονο (και καλο ειναι να μην εχουμε τόση έπαρση γιατι δεν είμαστε γαύροι, τα κεφάλια κάτω, προσπαθεια κ δουλεια απο τους παιχτες κ στηριξη απο εμας κ οι 3ρες θα ειναι πιο γλυκιες στη Καππαδοκιας) αλλα αν συμβεί μονο με τον Χασι δεν θα ασχολούμαστε αλλα σίγουρα θα τα έχουν χασει οι γαύροι απο αυτο που θα γίνεται στην εξέδρα.. Και παρεπιμπτοντως, δεν μας τιμά κ δεν χωράει ο ρατσισμός στην ΑΕΚ κ από εναν προπονητή που εως τωρα δεν εχει προκαλέσει κ ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σοβαρός αντίθετα απο τη διοίκηση του... Είδαμε κ τους πολιτισμένους Περέιρα...
Kατσε σπιτι σου καλυτερα.
Απο μικρα θελουν τσακισμα τα αυγουλακια...
Δηλαδή εσυ ενώ θα νικαμε 3-0 πριν το ημίχρονο αντι να φωνάξεις ΑΕΚ ή το ονομα καποιου παίχτη της ΑΕΚ, να φωναξεις κατα του γαυρου και αλλα τοσα θα ασχοληθεις με τον Χασι? Και ποιο συγκεκριμενα με την εθνικότητα του ?
Εχεις πρόβλημα...
Προεχει να κιτρινισουμε το Περιστερι και να παρουμε την νικη με Λαμια
Όχι μωρε σιγά μην έρθουν εκεί.Μαλλον γουστάρουν να βλέπουν πιο πολύ το γαύρο κάποιοι παρά την ΑΕΚ.
Ευτυχώς που έρχεται που και που ο οσφπ στο γήπεδο και βλέπουμε εμείς οι σταθεροί 10.000 το γήπεδο γεμάτο. Το μίσος για τον οσφπ είναι μεγαλύτερο από την αγάπη για την ΑΕΚ από ότι φαίνεται.
Την κάρτα φιλάθλου την προμηθευομαστε από το γερμανο;
Φιλε μου aekarachios αν μπεις στο aek.gr με πολυ απλα βηματα την παιρνες διαδικτυακα και αμεσα σου στελνει η ερασιτεχνικη email με τπν κωδικο της καρτας για να μπορεις αμεσα να τον χρησιμοποιησεις στην αγορα εισιτηριου.
Η καρτα σαν καρτα δεν σου ειναι απαραιτητη το λοιπον. Αν ωστοσο θες να την εχεις για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συναισθηνατικους λογους, με
ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΚΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ
Θα εχει μεγαλη καθυστερηση γιατι θα εχει πολυ κοσμο,καλυτερα να την βγαλεις πριν τον αγωνα και οχι στα γκισε την ημερα του αγωνα.
Και από το site της Ερασιτεχνικής www.aek.gr με πιστωτική αμέσως την έβγαλα όπως και το εισιτήριο από το site της ΠΑΕ. Χρεώνουν συνολικά 1,5 ευρώ επιπλέον.
Και από Κρήτη ερχόμαστε...
Ναι.
Προς aek365: Πηγαινω πάντα στους αγώνες με ένα φίλο που δεν ειναι ΑΕΚ και δεν εχει καρτα φίλου . Προσπάθησα να αγοράσω εισιτήρια ηλεκτρονικα και για το φίλο μου βάζοντας το δικό μου αριθμό φίλου ΑΕΚ αλλά μου γράφει "υπερβήκατε τον αριθμό είσιτηρίων".Τι συμβαίνει ,δεν μπορούμε να πάρουμε μαζί μας κάποιον που βλέπουμε 30 χρόνια αγωνες παρέα?Παρακαλώ ενημερώστε με
Μιλώ για φίλο μου που ΔΕΝ είναι ΑΕΚ και δεν έχει διάθεση να πάρει καρτα φίλου.Άραγε πόσοι απο αυτούς που έκαναν dislike εχουν τη διάθεση να πάρουν κάρτα φίλου ΑΛΛΗΣ ομάδας για να δουν εκτος έδρας την αγαπημένη τους?
Όλες αυτές οι κινήσεις μοιραία οδηγούν στο άδειασμα των γηπέδων...
Γιατί σαφώς προτιμώ απο το να πάω μονος στο γήπεδο να δω την ομάδα μου απο τον καναπέ μου με την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρέα μου.
Οχι φιλε δεν μπορείς. Αλλα δεν καταλάβω τι εννοείς " δεν μπορούμε να πάρουμε μαζί μας κάποιον που βλέπουμε 30 χρόνια αγωνες παρέα ? "
Αν ο φίλος σου θέλει μπορεί να δωσει 10 ευρώ και να πάρει μία. Οπως ολοι μας δηλαδή, γιατι να διαφέρει κάποιος?!
Καλοπροαιρετο το σχόλιο.
Μάλλον αδελφέ μου δεν προσεξες οτι ο φίλος μας μπορει δεν είναι φιλος της ομάδας μας , αρα γιατι να αγπράσει καρτα.Όπως και εγώ θα παω μαζι του όταν η ομάδα μας παίζει εκτός χωρις να είμαι υποχρεωμένος να έχω καρτα φίλου άλλης ομαδας.Εξ άλλου εμεις έτσι το γνωρίσαμε το ποδόσφαιρο:κοινωνικό άθλημα. Τώρα αν πρέπει όλοι μας οι φίλοι να είναι Αεκτζήδες ή να πηγαίνουμε μόνοι μας στο γήπεδο , συγγνώμη αλλά θα προτιμήσω την παρέα μου και το σαλόνι του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σπιτιού μου...
Αυτό που λέει ο φίλος έχει βάση. Πολλές φορές στο γήπεδο έρχονται άσχετοι τουρίστες ή και παλαιότερα σε μεγάλα ευρωπαικα παιχνίδια φίλαθλοι άλλων ομάδων. Αυτούς τώρα τους αποκλείεις από το να έρθουν.
ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ.ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΣΥ 10 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΕΣΥ.ΠΟΛΥ ΜΙΡΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΡΕ ΤΙΜΟ ΤΣΑΝΛΑΙΤΕΡ.
Άντε,καλά να περάσεις στον καναπέ με την παρέα σου τότε.Οποιος θέλει να έρθει γήπεδο να δει ΑΕΚ,θα πρέπει να έχει κάρτα φίλου.
Τρεχατε να προλαβετε παιζουμε με το γαυρο σηκωθειτεε απο τους καναπεδεεες ,ακουσατε ακουσατε , η ΑΕΚ παιζει με το γαυρο παμεε για 50.000 κοσμοο , πανιγυρτζιδες ολης της Αθηνας ενωθειτε να βγαλετε κανα βιντεακι να ανεβασετε insta_story ................ τα διαρκειας ομως σε χρονια με τα ολα της ..ΟΥΤΕ 10.000 ακομα......... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αντε να γινει το γηπεδο να ειμαστε οι 30.000 που πρεπει και οι υπολοιποι στον καναπε που εχετε συνηθησει με ΟΤΕ και νοβα (γιατι δεν εχετε λεφτα για διαρκειας ) και στις καφετεριες για καφε και μπυρα (οσο κανει και το εισητηριο)
ολοι μεσα για να τελειωνει η παραμυθα με τη Τζουλια της ευρωπης
ΕΜΠΡΟΣ πανηγυρτζιδες για ενα ματς-ολη η σεζον που κρινεται το πρωταθλημα...και τα διαρκειας με το ζορι να αγγιζουν τα10Κ ομως με τον γαυρο ολα κι ολα!!΄΄50.000 ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ΄΄!!οπως λετε πολλοι..αποτυχια κυριοι ειναι με τοσο ευνοικες συνθηκες, για πρωτη φορα μετα απο αρκετα χρονια, να μην πατατε γηπεδο με τον πανιωνιο,τον αστερα,τον πας, και γενικα ολες τις αντιπαλους για να φωναξετε ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ και μονο!!δεν εχω τη δυνατοτητα να πηγαινω σε καθε ματς λογω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στρατιωτικης σχολης..με τον γαυρο δεν θα ειμαι μεσα αφου ειναι κυριακη..θα ειμαι μεσα ομως ΣΕ ΟΛΑ οσα εχω τη δυνατοτητα κι οχι σε καφετερια και να παταω στα εμπορικα ματς..ξερετε κατι ομως??περυσι τη πιο μεγαλη κ@υλα(περα απ'το ματς με τον γαυρο εννοειται) την ειχα νιωσει με τον πλατανια επι μοραις στο οακα που ημασταν 5000 το πολυ και τραγουδαγαμε στη βροχη..μακαρι να κανω λαθος και ο κοσμος της ΑΕΚ να ξαναγυρισει στο γηπεδο για να δει την ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ και μονο..
ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ
Ακριβως αυτο αδερφε. Κι εγω αυτη την κ@υλα που λες την ενιωσα με τον ΠΑΣ Δευτερα με πολυ κρυο(δεκεμβρης γαρ) αλλα 1000 νοματαιοι στο πεταλο κοπανιομασταν σαν τρελοι!
Η ομαδα αυριο αγωνίζεται για να παρει του 3 βαθμους "και μονο". Μετα απο αυτο το διπλό πρεπει να τη συγχαρούμε ολοι στο γηπεδο του Περιστερίου και να της δωσουμε κουραγιο και ψυχική δυναμη και για τα αλλα 2 συνεχόμενα ματς που πρεπει να παρει.Βρισκομστε στην αρχή και η Α.Ε.Κ. μεσα σε 11 μερες θα αγωνιστει και για τις 3 διοργανώσεις που παιζει και θελει θετικα αποτελεσματα.Το τεταρτο παιχνίδι ειναι με τον γαυρο και ειναι αυτο που μπορει να σου δωσει το αρχικο πατημα να ξεφυγεις στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κορυφή.Μην περιμενετε να "ανοιξουν οι θυρες του ΟΑΚΑ και σιγα σιγα να ξεκινήσουμε". Εχουμε ξεκινήσει ηδη και ειμαστε δυνατα μεσα σε ολα.Παμε αδερφιαααα..
παιδιά μια ερώτηση για όσους μένουν Αθήνα...επειδή οταν θα ανέβω για γαυρο και αουστρια και θα με φιλοξενησουν στο Κορωπί θέλω να μάθω τι γίνεται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για εκείνη τη περιοχή;;; Μέχρι τι ώρα θα έχει δρομολόγια ξέρουμε; Θα γίνουν επιπλέον λόγω αγώνα; Και ειδικά με το Ευρωπαικό που ξεκινάει στις 10 και θα τελειώσει 12....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ξέρει και μου απαντήσει!
https://www.athenstransport.com/2014/01/first-last-trains/ . για σενα φιλε δεν νομιζω να εχεις θεμα.
αν σου πω ακόμα δεν εχω βγάλει άκρη θα με πιστέψεις;
Για αρχή ψάχνω να βρω τι μέσο πρέπει να πάρω και μετά ποια γραμμή ή λεωφορειο...
Εάν δεν έχει τουλάχιστον 50.000 το οακα θα είναι αποτυχία......
Πρεπει να κυκλοφορησουν σε sex shops ανα την χωρα αυτα τα εισιτηρια.
Καρτα φιλαθλου και απο τον Γερμανο βγαινει!!!
Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Ο να γίνει sold out
οκ αλλά θέλουμε και με την Λαμία να παμε...θα πάρει η παε εισιτήρια;;; αλλιώς πως μπορούμε να πάρουμε;; ας γίνει μια συνεννόηση με παε Λαμίας για το πως θα διαθέσει εισιτήρια....
Εμεις θα το γεμισουμε αδερφε!
Δν υπάρχει δικαιολογία δν υπάρχουν λεφτά έχουμε κρίση κ τέτοια....πάρτε τηλ στη νονά σας στη μαμά σας στους παππούδες σας κ ελάτε όλοι Οακα πρέπει να το γεμίσουμε φουλ αδέρφια...
Kαλησπέρα παιδιά! Για τον ΑΜΚΑ πρεπει να έχω και κάποιο χαρτί να το αποδείξω ή απλά να ξέρω τον αριθμό; Ευχαριστώ
απλά τον αριθμό
Να στε καλά ρε παιδιά ευχαριστώ!
Καλησπέρα! Δεν χρειάζεται κάποιο αποδεικτικό. Απλά τον αριθμό να ξέρεις!
Να ξέρεις τον αριθμό
Μόνο τον αριθμό χρειάζεσαι
ΌΛΟΙ ΟΑΚΑ! το πρώτο sold out της χρονιάς και ελπίζουμε σε περισσότερα!
Η χαρα του πανηγυρτζη το ματσακι αλλα τι να σας κανουμε... Παμε για το πρωτο sold out της χρονιας!
Για ποιο λόγο δεν μπορούμε να αγοράσουμε παιδικά εισιτήρια ηλεκτρονικά;
60.000 κόσμο θέλω μέσα ωρεεεεε παλικάριαααα!!
Εγώ θα ανέβω και θα πάω μόνος μ γήπεδο αφού ο αδερφός μ δουλεύει, αλλά θα έχω τα άλλα μου "αδερφια" να πανηγυρίζουμε κατά του βοθρύνου!!!