Μπορεί ο Τάσος Μπακασέτας να δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα, πιάνοντας το γόνατο του, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Λάρισα, ωστόσο η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία. Ο διεθνής άσος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο για καλό και για κακό η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο (Δευτέρα 10/9).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ελα μ@ρη μπακασεταρααααααααααα παιχτουραααααααα....οποτε μπεισ δινεισ τα παντα.....εαν καταλαβουν και την θεση σου θα μας τρελανεις......ποδι σαν το δικο σου δεν υπαρχει δευτερο.....
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!(ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΝΤΑΛΟ)!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
Αυτα για αυτους που τον χλευαζαν χθες και τον ελεγαν Μπακα-σετα.....
Πολύ "μπασκετική" η κίνησή του, σήμα καταταθέν έχει γίνει. Θυμίζει κάτι τριποντάκηδες της παλιάς σχολής που μόλις παίρνανε την μπάλα έξω από τα 6.25, πυροβολούσανε αμέσως και τα γράφανε!!!
Ο Τασούλης μας έδειξε για ακόμα μια φορά ότι όταν παίζει κοντά στη θέση του δηλ κέντρο (λίγο δεξια λίγο αριστερά) και πάρει την μπάλα, γυρνάει - σουτάρει - και ο τερματοφύλακας μαζεύει τη μπάλα από το πλεκτό.
Αντε μπραβο ρε Μπακασετα!!Καλη αρχη κι επιτελους γκολ οπως εσυ ξερεις και μακαρι να συνεχισεις ετσι.ΕΙναι ομως θεμα η φυσικη κατασταση σου γιατι δεν εχεις κανει προετοιμασια κι ελπιζω να αντιμετωπιστει σωστα.
μας τρομαξες ρε μπακα...ολο το βραδυ παγο
Ευτυχώς... οποτε παιζει στη θεση του, ριχνει κι ενα παστελι. Θα είναι πολύ χρήσιμος μέσα στη σαιζόν.