Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κόντρα Ερασιτέχνη-ΠΑΕ Άρη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η πρόθεση του ΑΣ Άρη να μπει σε διαδικασία ανεύρεσης ουσιαστικών επενδυτικών πρωτοβουλιών τόσο στην ΠΑΕ όσο και στην ΚΑΕ Άρης προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ η οποία με ανακοίνωσή της απάντησε σε αυτή που προηγήθηκε από τον ερασιτέχνη.

Αναλυτικά: 

«Το ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ κατ’ επανάληψη το τελευταίο χρονικό διάστημα συζήτησε ενδελεχώς την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε διάφορα τμήματά του και ιδίως τις εξελίξεις στην προσφάτως ιδρυθείσα ΠΑΕ και στην ΚΑΕ. Ο ΑΣ με την υπερεκατονταετή ιστορία του αποτελεί το θεματοφύλακα των αξιών, της ιδέας και του συλλογικού υποκειμένου που πρωταγωνιστεί στο αθλητικό στερέωμα της χώρας. Στο ανωτέρω πλαίσιο οφείλει να μεριμνά και να διασφαλίζει την αδιάλειπτη ανάπτυξη και ιστορική συνέχεια όλων των τμημάτων και ιδίως των πλέον λαοφιλέστερων, ήτοι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Μάλιστα χάριν στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης έμαθε το πανελλήνιο το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και θριαμβεύσαμε ως έθνος στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια σαλόνια του συγκεκριμένου αθλήματος.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στα ανωτέρω δύο αθλήματα, με τις αγωνιστικές αποτυχίες και την αδυναμία ικανοποίησης των ανειλημμένων οικονομικών (και όχι μόνον) υποχρεώσεων προς τρίτους αλλά και προς τον ίδιο τον ΑΣ (γεγονός που σηματοδοτεί την αυτόθροη αναστολή κάθε αρωγής προς τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου) δεν δύναται να γίνει περαιτέρω ανεκτή.

Ο ΑΣ παρακολούθησε με προσοχή τις δηλώσεις των μεγαλομετόχων σε ΠΑΕ και ΚΑΕ το τελευταίο χρονικό διάστημα και διαπίστωσε τη βούλησή τους να απεμπλακούν από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχουν αναλάβει στα ανωτέρω δύο αθλήματα, για λόγους που προφανώς δεν οφείλονται σε δική τους υπαιτιότητα ή απώτερη επιθυμία.

Ο ΑΣ για άλλη μια φορά δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός στην ανωτέρω απόφασή τους και θα συνδράμει στην προσπάθεια ανεύρεσης ουσιαστικών επενδυτικών πρωτοβουλιών που μπορούν να οδηγήσουν στην άμεση αποτελμάτωση και στην ανάδειξη του ιστορικού ρόλου που καλείται ο Άρης μας να διαδραματίσει».

Μετά την ανακοίνωση του ΑΣ, απάντησε η ΠΑΕ Άρης ξεκαθαρίζοντας ότι… «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν βρίσκεται σε αναζήτηση επενδυτή. Είναι, δε, συνεπής έναντι των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει και με το παραπάνω. Η -νέα- ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν θα αναλάβει τις παλιές «αμαρτίες» του Ερασιτέχνη. Φρόνιμο θα ήταν ο ΑΣ ΑΡΗΣ να αναζητήσει και νέους οικονομικούς πόρους αντί να περιμένει λύσεις στα προβλήματά του από την ΠΑΕ. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε και θα τα λύσουμε εσωτερικά».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ