Κι αυτό διότι σε πρόσφατη επίδειξη μόδας, συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούλιο στη Νάπολη, εμφανίστηκε στην πασαρέλα μοντέλο το οποίο φορούσε μπλούζα το οποίο στην πίσω πλευρά είχε τον αριθμό «10» και έγραφε «Ντιέγο».
Ο Μαραντόνα δεν είχε δώσει άδεια για να κυκλοφορήσουν τέτοια μπλουζάκια και μόλις ενημερώθηκε σχετικά έδωσε εντολή στο δικηγόρο του για να προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.
Έτσι, ένα πρωί δικαστικός κλητήρας παρέδωσε τη μήνυση στον Ντομένικο Ντόλτσε και στον Στέφανο Γκαμπάνα, οι οποίοι τώρα ή θα πρέπει να βρουν τρόπο να συμβιβαστούν με τον θρύλο της μπάλας ή θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.
Ο Μαραντόνα επιμένει ότι δεν πρόκειται να αποσύρει τη μήνυση, καθώς θα έπρεπε πρώτα να ερωτηθεί από τους σχεδιαστές μόδας πριν από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου ρούχου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
