Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.
Οι Γκόικο Τσίμιροτ, Ευθύμης Κουλούρης, Δημήτρης Λημνιός και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα, με τον πρώτο να ακολουθεί μέρος τους προγράμματος, τους δυο της ελπίδων να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και τον τελευταίο να προπονείται κανονικά.
Ο Χοσέ Κρέσπο ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και την Τετάρτη αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Στέλιος Μαλεζάς δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση λόγω χτυπήματος στη μύτη.
Την Τετάρτη αναμένονται στην Θεσσαλονίκη οι Εβγέν Σάχοβ και Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ ο Ρόμπερτ Μακ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη απόψε το βράδυ. Ο Σλοβάκος εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της Σλοβακίας, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να είναι καθησυχαστικές, και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
