Σε διαδικασία διαπραγματεύσεων συνεχίζουν να βρίσκονται οι άνθρωποι της Καραμπάγκ με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε. Οι Αζέροι έχουν καταθέσει πρόταση για τον μονετή δανεισμό του παίκτη έναντι 500.000 ευρώ, ενώ καλύπτουν και το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου εξτρέμ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στον ΠΑΟΚ δεν είναι ικανοποιημένοι με το ποσό του ενοικίου και πιέζουν την Καραμπάγκ να «ανέβει».
Ακόμη μεγαλύτερη είναι η διαφορά που υπάρχει και στην οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν προσφέρει ένα ποσό που φτάνει τα 2εκατ. ευρώ, την στιγμή που στον ΠΑΟΚ ζητούν 3εκατ. ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
