Μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τους ομίλους του Europa League ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις.
Την Παρασκευή (25.08) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Έστερσουντς ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι έβγαλαν πρόγραμμα με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδια έντασης σε μικρό χώρο.
Την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ έκανε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που έμεινε εκτός από το τελευταίο σκέλος της προπόνησης προκειμένου να δουλέψει ατομικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Στη διάθεση του Λουτσέσκου βρίσκονται πλέον και οι Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Ντόριαν Λεβέκ οι οποίοι γυμνάστηκαν κανονικά δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
