Η φιλοξενία των Βέλγων και των ανθρώπων της Μπριζ στη διοίκηση της ΑΕΚ ήταν υποδειγματική στο πρώτο ματς κι έτσι, εν όψει της ρεβάνς, η ΠΑΕ αποφάσισε να… ανταποδώσει. Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση της ΑΕΚ θα δεξιωθεί της Μπριζ ανταποδίδοντας την πολύ καλή φιλοξενία στο Βέλγιο το βράδυ της Τετάρτης όπου το παρών θα δώσει και ο πρέσβης του Βελγίου στην Αθήνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μπράβο στην διοίκηση Μελισσανιδη που πάντα σε θέματα φιλοξενίας είναι πάντα άψογη......!!!!!!
Η φιλοξενία που πραγματικά μέτρησε στο Βέλγιο ήταν από τα παιδιά της Λιέγης που φιλοξένησαν αδέρφια μας ΑΕΚτζήδες.Τα υπόλοιπα σε επίπεδο διοικήσεων είναι κυριλίκια και να 'χαμε να λέγαμε.
Θα πρότεινα να κάνετε τραπέζι και στην ομάδα της Μπριζ, και μέσα στο φαγητό κάποιο διαρροικό σκεύασμα, να τρέχουν και να μην φτάνουν, χα, χα, χα !!!
πρώτη φορα που ειδα απο κοντά την ΑΕΚ ( καλοκαίρι 1975) φιλικό με Μπριζ 1-2 πρώτη φορα αν θυμάμαι καλα και ο Θωμάς με τα κιτρινόμαυρα η ΑΕΚ του Φάντροκ και η Μπριζ του Χαπελ. Δεύτερη πριν απο 10 χρονια 2-0 , πρώτη φορα Ρίμπο απο κοντα στην ΑΕΚκαι τώρα 3η και φαρμακερή για αυτους ,πρώτη φορα αποκλεισμός Βελγικής όμαδας απο ΑΕΚ . ΑΜΗΝ !