Ένα από τα πιο θρυλικά τηλεπαιχνίδια έρχεται ξανά στη δημόσια τηλεόραση. Ο λόγος για τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα» που επί πολλά χρόνια ένωνε τις χώρες της Ευρώπης.
Μάλιστα, στην παρουσίαση του παιχνιδιού, στο οποίο θα λαμβάνει μέρος και η Ελλάδα, θα βρίσκεται ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, ο Γιώργος Μητσικώστας.
«Τα παιχνίδια χωρίς σύνορα τα έβλεπα και μου άρεσαν πολύ, όπως παρακολούθησα και το Survivor στον ΣΚΑΙ. Αυτές οι εκπομπές με τα αθλήματα σε παραλίες μου θυμίζουν το τραγούδι του Γιάννη Καλατζή «Στη Χονολουλού, στη Χονολουλού, εκεί θα πάει η τρέλα, δεν πάει αλλού». Πιστεύω ότι με την οικονομική κρίση οι Έλληνες έχουν βρει τον τρόπο να μην σαλτάρουν: το παιχνίδι. Δεν βλέπετε τους ποδηλάτες που βγαίνουν τα βράδια κομβόι στους δρόμους της Αθήνας; Έχουμε ανάγκη από την πίεση να γίνουμε παιδιά. Η μόδα του παιχνιδιού λοιπόν επανέρχεται στην τηλεόραση» δήλωσε πρόσφατα στην Espresso.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
