Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λεμπρόν κατά Τραμπ: Έκανε μόδα τον ρατσισμό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ευθεία επίθεση κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλησε ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος τον κατηγόρησε πως επανέφερε στη... μόδα το ρατσιστικό μίσος!

Πολλάκις στο παρελθόν ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει αποδείξει πως δεν... μασάει τα λόγια του! Ειδικά σε θέματα που αφορούν τον ρατσισμό και τη βία, ο «King» φροντίζει να εκφράσει τη γνώμη του. Κάτι που έκανε για μία ακόμα φορά, με αφορμή τις βίαιες επιθέσεις στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνα


«Πάντοτε υπήρχε ρατσιστικό μίσος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ξέρουμε. Αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ το επανέφερε στη μόδα!», ήταν η τοποθέτησή του μέσα από τα social media.

Παράλληλα, τοποθετήθηκε επί του θέματος και από το ίδρυμά του στο Σαντάσκι του Οχάιο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατά της πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ. «Δεν είναι ο τύπος που υποτίθεται ότι είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών που πρέπει να κινητοποιηθεί, αλλά εμείς. Εμείς πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη.

Από τα παιδιά μέχρι τους ενήλικες. Εμείς οφείλουμε να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να αναρωτηθούμε “πως μπορούμε να βελτιωθούμε ώστε για να βοηθήσουμε στην αλλαγή;”», ήταν τα λόγια του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ