Πριν από μερικές ημέρες, ο πρόεδρος της Ferrari Τζον Έλκαν, έκανε μερικές δηλώσεις στο Sky Sports, αναφερόμενος στους δυο οδηγούς της ομάδας του. Η τοποθέτησή του ήταν στοχευμένη και αφορούσε αποκλειστικά τον Λιούις Χάμιλτον και τον Σαρλ Λεκλέρ.
Τα όσα είπε, έφτασαν άμεσα στα αφτιά των δυο πιλότων και μερικές ώρες αργότερα, αμφότεροι δημοσίευσαν σχετικές αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου πριν από το grand prix του Λας Βέγκας, δέχθηκαν και οι δυο τους αρκετές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, αναφορικά με αυτό το θέμα.
Ο Λιούις Χάμιλτον εν τέλει απάντησε επίσημα στον πρόεδρο του και φάνηκε αρκετά χαλαρός: «Ο Τζον κι εγώ μιλάμε σχεδόν κάθε εβδομάδα, έχουμε εξαιρετική σχέση. Δεν είχα κάποια αντίδραση σε αυτά που ειπώθηκαν. Δεν δίνω και μεγάλη σημασία σε τέτοια πράγματα».
Ο Βρετανός οδηγός απάντησε και στο ότι πρέπει να μιλάει λιγότερο, κάτι που απαίτησε ο Έλκαν από τους οδηγούς του.
«Πάντα είμαι ανοιχτός στο να κάνω λιγότερα media. Όμως σοβαρά τώρα, όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε ευθύνη. Η προσπάθεια που γίνεται από κάθε μέλος της Ferrari είναι τεράστια. Κι επειδή μιλάμε για τη Ferrari, η προσοχή είναι πάντα τεράστια και όχι πάντα θετική. Είμαστε όμως απόλυτα αφοσιωμένοι στο να αλλάξουμε την κατάσταση. Εγώ προσωπικά είμαι δεσμευμένος να βοηθήσω την ομάδα να ξαναχτίσει τη δυναμική της. Κάθε πρόκληση είναι ευκαιρία για εξέλιξη και πιστεύω ότι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».
Ρωτήθηκε, επιπλέον, σχετικά με την ανάρτηση που έκανε, μερικές ώρες μετά τις εν λόγω ανακοινώσεις του προέδρου της Scuderia: «Δεν ήταν αντίδραση. Δεν είχα δει καν τις δηλώσεις. Ανέβασα το ποστ ενώ ήμουν στο αεροπλάνο. Έμαθα τι είχε πει όταν έφτασα σπίτι. Καμία σχέση δεν είχε με αυτό που ειπώθηκε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

