Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Το είχε ξανακάνει ο Ουάρντα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είχε κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν για... παρενόχληση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις


Ο Αμρ Ουάρντα υποστηρίζει πως οι πρόσφατες φήμες για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών δύο νέων συμπαικτών του, στη Φεϊρένσε, αποτελούν οργανωμένο σχέδιο για την καταστροφή της καριέρας του.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα huffpostarabi.com αποκαλύπτει νέα καμώματα του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.

Με βάση το δημοσίευμα, ο Ουάρντα είχε απασχολήσει για παρόμοιο περιστατικό, το 2013. Τότε, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην αποστολή της U21 των Αιγύπτιων, που έκανε προετοιμασία στην Τυνησία. Στην διάρκεια της παραμονής των ποδοσφαιριστών στο ξενοδοχείο ο Ουάρντα φέρεται να εισέβαλε στο δωμάτιο Γαλλίδας τουρίστριας, η οποία ξέσπασε σε φωνές.

Τότε, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο Ουάρντα αποχώρησε προτού φτάσει η ασφάλεια του ξενοδοχείου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ