Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στην ΑΕΛ και μετά δανεικός στα Τρίκαλα ο Γροντής

Η ΑΕΛ απέκτησε τον Δημήτρη Γροντή, αλλά ο 23χρονος πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν θα μείνει στο ρόστερ της θεσσαλικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Γροντής θα παραχωρηθεί δανεικός στα Τρίκαλα.

Την περασμένη σεζόν, ο Δημήτρης Γροντής έπαιξε σε Ατρόμητο και Ηρακλή.

Πριν αποφασίσει να απαντήσει θετικά στην πρόταση της ΑΕΛ, εξέταζε το ενδεχόμενο να παίξει σε ιταλική ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού μέσου Δημήτρη Γροντή για τα επόμενα 3 χρόνια.

Εξαιτίας, πρώτον, της μη συμμετοχής του φέτος το καλοκαίρι σε προετοιμασία επαγγελματικής ομάδας και δεύτερον, της ύπαρξης πολλών και ποιοτικών παικτών στην ίδια θέση που συμμετείχαν στην προετοιμασία της ομάδας μας, ο Δημήτρης Γροντής θα δοθεί ως δανεικός στην φιλική ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα για την επόμενη σεζόν».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ