Ο Παναθηναϊκός χρωστάει λεφτά στον Νίκλας Χουλτ και βρίσκεται σε επαφές με τον εκπρόσωπο του Σουηδού μπακ, ο οποίος ασκεί πιέσεις προς την ΠΑΕ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μάρτιν Νταλίν θέλει ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στην επέκταση του συμβολαίου του Χουλτ έως το 2020, μαζί με μια αύξηση στις αποδοχές, από τις 350.000 ευρώ το χρόνο στις 400.000 ευρώ ετησίως.
Σημειώνεται πως ο Χουλτ έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και για αυτό το λόγο παραμένει ανοιχτή η προσφυγή που έχει καταθέσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή με τη δικάσιμο να έχει οριστεί για την προσεχή Δευτέρα.
Ο ίδιος ο Χουλτ έχει πει πως δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
